Ponta: Dacă voi ajunge preşedinte, nu voi graţia condamnaţi pentru violenţe sau corupţie

Publicat: Vineri, 11 Iulie 2014 13:20 // Actualizat: Vineri, 11 Iulie 2014 13:20 // Sursa: romaniatv.net

Premierul Victor Ponta a declarat, într-un interviu pentru Evenimentul Zilei, că, dacă va ajunge preşedinte, nu va graţia nicio persoană condamnată pentru infracţiuni de violenţă sau de corupţie, transmite Agerpres.

Foto: Facebook

'Eu, dacă ajung preşedinte nu voi graţia pe nimeni condamnat pentru infracţiuni de violenţă sau de corupţie', a afirmat Ponta.

Întrebat în ce relaţii este cu Dan Voiculescu şi dacă l-ar graţia pe acesta în cazul în care va fi condamnat, premierul a replicat: '(În relaţii-n.red.) bune. Nu ne-am văzut prea des şi în ultima vreme deloc. Dar nu există tensiuni. (...) Deocamdată nu avem o persoană condamnată definitiv şi irevocabil'.

În legătură cu posibilitatea de a graţia alţi politicieni condamnaţi precum Relu Fenechiu sau Cătălin Voicu, Ponta a explicat că nu face o listă cu persoane pe care le-ar graţia sau nu: 'Vă daţi seama că nu fac o listă pe cine graţiez şi pe cine nu'.

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 iul 16:00
...nicio persoană condamnată pentru infracţiuni de violenţă sau de corupţie, transmite Agerpres. Citește mai departe…

...
11 iul 13:59
...va graţia nicio persoană condamnată pentru infracţiuni de violenţă sau de corupţie, transmite Agerpres. …read more ...
11 iul 13:45
....byline --> Premierul Victor Ponta a declarat, într-un interviu pentru Evenimentul Zilei,...
11 iul 13:32
...nicio persoană condamnată pentru infracţiuni de violenţă sau de corupţie, transmite Agerpres. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H