Ponta: De când Turcescu s-a deconspirat, a rămas OFIŢER ACOPERIT doar Rareş Bogdan

Premierul Victor Ponta a comentat, marţi, fotografiile care au apărut în presă despre călătoria sa în Dubai şi a afirmat că şi-a plătit singur consumaţia în bar şi că nu a băut whiskey.

25 nov. 2014, 10:42
Ponta: De când Turcescu s-a deconspirat, a rămas OFIŢER ACOPERIT doar Rareş Bogdan

Vreau să vă lămuresc un lucru. După un an foarte greu, m-am dus câteva zile în concediu, pe banii mei, nu ai Guvernului. S-a publicat în Monitorul Oficial, domnul Oprea a asigurat foarte bine conducerea Guvernului„, a explicat Victor Ponta.

„Toate minciunile, poveştile pe care le-aţi văzut, stăteaţi aseară să pândiţi avioane private, care urmau să vină din lună, din note de plată, despre ceva (…) Toţi cei care mă cunosc, de 40 de ani, ştiu că nu beau whisky. Poate alţi preşedinţi, nu eu„, a continuat el.

Premierul a adăugat că „toate aceste lucruri fac parte dintr-un scenariu care s-a construit”.

„De când domnul Turcescu s-a deconspirat, a rămas doar domnul Rareş Bogdan, ofiţer acoperit, care prezintă aceste lucruri”, a precizat Ponta.

CITEŞTE ŞI Victor Ponta, IMAGINI de ULTIMĂ ORĂ din CONCEDIU

Victor Ponta a menţionat că ceea ce doreşte este să îşi facă treaba, în continuare.

Premierul Victor Ponta s-a aflat, pentru câteva zile, în Abu Dhabi, Realitatea TV transmiţând o fotografie cu Ponta şi omul de afaceri Sebastian Ghiță, deputat PSD, şi precizând că imaginea este dintr-un club exclusivist din emiratul arab, din noaptea de sâmbătă spre duminică.

Victor Ponta s-a adresat joi Parlamentului, căruia i-a cerut să modifice legea electorală pentru a simplifica votul pentru românii din diaspora.