Ponta, despre atacurile din PNL: Nişte personaje simpatice mă PICTEAZĂ la TV mai rău ca PDL

Liderul PSD Victor Ponta a comentat, marţi, informaţiile privind nemulţumirile social-democraţilor din Gorj faţă de Crin Antonescu, spunând că îi este foarte greu să le explice membrilor şi simpatizanţilor USL că "personaje simpatice"din PNL îl "pictează" toată ziua pe la televizor.

16 apr. 2013, 15:13
Ponta, despre atacurile din PNL: Nişte personaje simpatice mă PICTEAZĂ la TV mai rău ca PDL

Florin Cârciumaru n-a zis că e vreun psd-ist care nu vrea să voteze. A spus un lucru de bun simţ: că USL trebuie să rămână unit şi să fim împreună aşa cum am fost şi până acum, pentru că altfel alegătorii noştri nu fac ce le spune Ponta sau Cârciumaru„, a spus Victor Ponta, explicând că este „o exagerare” informaţia potrivit căreia social-democraţii din Gorj nu vor mai susţine candidatura lui Crin Antonescu la Preşedinţie.

Liderul PSD a semnalat însă că sunt câţiva liberali care îl atacă toată ziua pe la televizor.

„E foarte să explic unui membru sau unui simpatizant PSD că eu sunt prim-ministru şi că toată ziua sunt 3- 4-5 colegi din alianţă pe la televizor care mă pictează mai rău decât PDL. Dar eu le explic că dl. Ghişe, Orban şi cine mai e, Sorin Roşca Stănescu, sunt nişte personaje simpatice, care pot să spună ce vor…„, a arătat Ponta.

Social-democraţii din Gorj, fieful premierului Victor Ponta, ameninţă că nu vor mai sprijini candidatura lui Crin Antonescu la Preşedinţie dacă acesta continuă să-l critice pe premier.

Cârciumaru a declarat că există o nemulţumire considerabilă faţă de modul în care preşedintele PNL, Crin Antonescu, critică partenerii din USL. În consecinţă, pesediştii gorjeni nu ar mai fi dispuşi să-l susţină pe Antonescu în campania de la alegerile prezidenţiale din 2014.

CITEŞTE ŞI Ivan, despre revolta din PSD Gorj: Toate organizaţiile PSD îl vor susţine pe Antonescu în 2014

„Oamenii începusă să vină către mine cu un mesaj: Dom’ primar, dacă ne spuneţi dumneavoastră să-l votăm, nu-l vom vota dacă se merge pe această linie”, a declarat Florin Cârciumaru.