Ponta, despre cererea lui Blaga pentru sesiune extraordinară: E din seria Vasile, fă-te că munceşti!

Liderul USL, Victor Ponta, consideră că declaraţia liderului PDL, Vasile Blaga, privind convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru impactul cazului Fenechiu asupra MCV face parte din seria "Vasile, fă-te că munceşti", arătând că până acum nu a auzit vreun lucru deştept de la acesta.

15 iul. 2013, 12:28
Ponta, despre cererea lui Blaga pentru sesiune extraordinară: E din seria Vasile, fă-te că munceşti!

„Asta e din seria «Vasile, fă-te că munceşti». Şi dacă vrea Blaga, ce se întâmplă? El dă o declaraţie după care nu mai auziţi de el până data viitoare. Eu nu am auzit până acum de nicio idee bună de la Blaga, nu ştiu ce e cu el, ce i se întâmplă, e într-o perioadă proastă a vieţii, nu am auzit un lucru bun, un lucru deştept, un lucru care să folosească la ceva. Am fost şi eu în opoziţie, ştiu că e greu, dar asta nu înseamnă că, fiind în opoziţie, nu poţi să spui şi lucruri inteligente. Şi dacă face o sesiune, ce poate să facă în sesiune?”, a spus Ponta, potrivit Mediafax.

PDL cere convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru a dezbate impactul cazului Fenechiu asupra MCV şi Legea privind personalul de specialitate din justiţie, a anunţat, luni, preşedintele PDL, Vasile Blaga, după şedinţa BPN al partidului.