Ponta, despre moţiunea de cenzură: Nu va fi NICIO SUPRIZĂ. Cred că PSD mă va susţine în continuare. VIDEO

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat marţi, la România TV, că va fi susţinut în continuare de către PSD în fruntea Guvernului. Acesta a adăugat că nu va fi nicio surpriză cu moţiunea de cenzură depusă de liberali.

22 sept. 2015, 21:00
Ponta, despre moţiunea de cenzură: Nu va fi NICIO SUPRIZĂ. Cred că PSD mă va susţine în continuare. VIDEO

Întrebat despre moţiunea de cenzură a liberalilor, premierul a răspuns că nu va fi nicio surpriză.

„PSD, UNPR, ALDE, Grupul Minorit cum au făcut-o şi până acum vor susţine Guvernul. De partea cealaltă PNL, UDMR şi PMP vor vota moţiunea. Nu va fi nicio surpriză”, a precizat Victor Ponta la România TV.

Premierul Victor Ponta a vorbit despre mitingul pe care îl va organiza PNL săptămâna viitoare În Parcul Izvor. Seful Guvernul a spus ironic ca se bucura ca PNL are bani sa organizeze un asfel de miting.

CITEŞTE ŞI:

„Nu, mă înspăimântă deloc acest protest. De ce sa ma inspaimante? Daca au aprobarea legala, toata lumea are dreptul. Ma bucur ca au foarte multi bani, ca astea costa”, a precizat premierul la România TV.

Pornind de la aceasta declaratie, seful Guvernului a fost intrebat de unde aveau bani de mitinguri atunci cand exista USL.

„Noi aveam altceva. PSD a avut intotdeauna cei mai multi membri activi si cand faceam miting la USL 70% aducea PSD si 20-30% PNL. Probabil ca o sa aduca Blaga„, a spus Ponta.

Premierul a precizat ca are foarte mare incredere in colegii de partid in PSD daca presedinte va fi ales Robert Negoita.

„Eu cred ca PSD ma va sustine in continuare. In momentul in care avem o solutie mai buna o sustin si eu. In orice formula de conducere sunt convins ca ma vor sustine. Sunt colegii mei, am incredere in ei”, a spus premierul.

Ponta a precizat ca are incredere si in colegii de coalitie de la UNPR.

„Si in UNPR am incredere. PNL-istii au niste site-uri pe care le sponsorizeaza si in fiecare dimineata pe la ora opt anunta ca pleaca Gabi Oprea. Nu stiu care este avantajul sa te minti in fiecare zi. Gabi Oprea este nu doar vicepremier, ci omul in care am incredere sa ii las conducerea Guvernului”, a mai menţionat Victor Ponta.