Ponta, despre propunerea de închidere a supermarketurilor în weekend: E doar o măsură stupidă

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la şedinţa săptămânală că propunerea ca supermarketurile să fie închise în weekend i se pare "o măsură stupidă în acest moment pentru România".

13 mai 2015, 13:03
Ponta, despre propunerea de închidere a supermarketurilor în weekend: E doar o măsură stupidă

„Vreau să exprim o opinie pe care o vom transmite şi la Parlament, e o propunere a unor colegi liberali, o măsură liberală altfel, să închidem hipermarketurile în weekend. Eu cred că e bine să le lăsăm deschise ca oamenii să cheltuie bani, ca să avem consum, ca să păstrăm locuri de muncă şi ca să fie plătiţi, conform legislaţiei, cei care lucrează în weekend, să fie plătiţi mai bine. E doar o măsură stupidă în acest moment pentru România şi să daţi aviz negativ„, le-a spus premierul Victor Ponta miniştrilor, miercuri, reuniţi în şedinţa săptămânală.

Propunerea legislativă a fost iniţiată de doi parlamentari liberali. Aceasta prevede ca supermarketurile să fie închise în weekend, cu argumentul că astfel va fi revitalizat comerţul tradiţional, iar consumatorul va petrece această perioadă în familie şi va face mişcare în aer liber.