Ponta, despre relaţia sa cu Traian Băsescu: Foarte bună în sensul că nu am mai vorbit din luna mai

Premierul Victor Ponta a declarat la Antena 3 că relaţia sa personală cu preşedintele Traian Băsescu "nu există". Acesta a precizat că nu a mai vorbit cu şeful statului din luna mai.

11 sept. 2013, 20:31
Ponta, despre relaţia sa cu Traian Băsescu: Foarte bună în sensul că nu am mai vorbit din luna mai

Victor Ponta a spus că relaţia cu Traian Băsescu este „foarte bună”, deşi nu au mai vorbit din luna mai. Totodată, premierul a subliniat faptul că, deşi relaţia personală este inexistentă, pe lucrurile importante, Guvernul a colaborat cu Preşedinţia.

Citeşte şi Ponta explică de ce va vota în Parlament ÎMPOTRIVA proiectului Roşia Montană

Foarte bună în sensul că nu am mai vorbit din luna mai, deci nu ne-am mai certat, nu ne-am mai întâlnit. Preşedintele cere informaţii. Azi i-am trimis scrisoarea cu FMI, pentru că trebuie să o aprobe şi dânsul. Relaţia instituţională cu preşedintele funcţionează. Pe 1 octombrie e CSAT, o să merg la CSAT. Relaţia personală nu există, dar relaţia instituţională, colaborarea între prim-ministru şi preşedinte, asta nu o să o blochez niciodată. Că nu stăm la glume sau la cafele, cred că este mai bine„, a declarat Victor Ponta, miercuri seară, la Antena 3.

Premierul a spus că momentul în care relaţia personală s-a stricat a fost atunci când preşedintele a declarat că a ştiut înaintea Guvernului despre accidentul din Muntenegru. „Nu ştia, ne-a minţit”, a spus Ponta.

Citeşte şi Ponta: Nu am o relaţie tensionată cu Antonescu. Îl consider camaradul meu