Ponta: Din decembrie, Ilie Sârbu nu a mai vrut să fie lider de grup

Publicat: Duminică, 30 August 2015 19:22 // Actualizat: Duminică, 30 August 2015 19:22 // Sursa: romaniatv.net

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, la Senat, că social-democratul Ilie Sârbu își exprimase, de la finalul anului trecut, dorința de a nu mai candida pentru funcția de lider al grupului senatorial al PSD.

"Din decembrie (Ilie Sârbu — n.r.) nu a mai vrut să fie lider de grup. L-am rugat frumos să mai stea o sesiune și acum i-am mulțumit și chiar a fost un lider de grup foarte bun, dar, în același timp, pot fi și alți lideri foarte buni și voi lucra foarte bine ca prim-ministru cu Grupul de la Senat, cum am lucrat și până acum", a spus premierul, la Senat, potrivit Agerpres.

În opinia sa, grupul PSD este în măsură să mențină funcțională majoritatea parlamentară la Senat.

"Le-am mulțumit pentru că, la Senat, întotdeauna balanța e un pic mai strânsă. A fost, în mandatul trecut, când noi încercam să avem majoritate la Senat și era tot timpul la un vot, la două, și totuși au câștigat absolut toate voturile importante și, din punctul meu de vedere, vor păstra această majoritate funcțională și foarte bună, fără niciun fel de probleme, și în următoarea sesiune. Le-am mulțumit pentru că Senatul, ca și Camera Deputaților, atât în ședințele separate, cât și în ședințele comune, trei ani și jumătate au sprijinit fără niciun fel de sincopă proiectele Guvernului, inclusiv la moțiuni de cenzură", a arătat acesta.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Ilie Sârbu PSD victor ponta
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
31 aug 10:42
...Trebuie să găsească suficientă înțelepciune pentru a putea menține acest grup unit”, a susținut Dragnea. Vezi: Ponta: Din decembrie, Ilie Sârbu nu a mai vrut să fie lider de grup Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că fostul lider al...
30 aug 23:01
...să găsească suficientă înțelepciune pentru a putea menține acest grup unit”, a susținut Dragnea. Vezi: Ponta: Din decembrie, Ilie Sârbu nu a mai vrut să fie lider de grup Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că fostul...
1
EUR
4.8357
RON
12 Aug
noapte 20 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H