Ponta: Fostul şef al ANSVSA Mihai Ţurcanu va deveni consilierul meu la Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că fostul şef al ANSVSA Mihai Ţurcanu va deveni consilierul său la Palatul Victoria pe domeniul pe care acesta este specializat.

19 mart. 2013, 16:15
Ponta: Fostul şef al ANSVSA Mihai Ţurcanu va deveni consilierul meu la Guvern

Premierul Victor Ponta a confirmat, la solicitarea jurnaliştilor, faptul că Mihai Ţurcanu va deveni consilierul prim-ministrului, precizând că acesta în va consilia pe „domeniul pe care îl cunoaşte foarte bine”, scrie Mediafax.

Premierul Victor Ponta a semnat săptămâna trecută demisia lui Mihai Ţurcanu din postul de preşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Animalelor (ANSVSA), iar atribuţiile de conducere au fost preluate de vicepreşedintele Vladimir Mănăstireanu, până la numirea unui nou preşedinte.

Ponta a anunţat anterior că ANSVSA va avea o altă conducere, astfel încât să fie asigurată o comunicare mai bună şi eficientă, precum şi proceduri mai clare în domeniu.

Reprezentanţi ai agricultorilor şi industriei alimentare l-au criticat pe şeful ANSVSA pentru „lipsă de profesionalism”, după scandalul laptelui infestat.