Ponta îl ironizează pe Predoiu: Ha-ha! Premierul Fantomă „to be elected” fuge ca „Dracu de tămâie”!

Victor Ponta comentează ironic precizările lui Cătălin Predoiu potrivit cărora nu este interesat de o candidatură la Primăria Capitalei, spunând că liberalul "nu vrea sa fie "elected" ci "plantat" de Sistem cum a fost si la Tariceanu sau Basescu, acum la Iohannis!!!" "Cu dosarul "Gala Bute" in stand by are voie sa fie doar Premier "to be elected" nu si Primar General", mai spune premierul.

07 oct. 2015, 08:51
Ponta îl ironizează pe Predoiu: Ha-ha! Premierul Fantomă „to be elected” fuge ca „Dracu de tămâie”!

Numele lui Cătălin Predoiu a fost vehiculat ca variantă a PNL pentru Primăria Capitalei şi că ar urma să fie introdus în sondajele de opinie pentru desemnarea candidatului liberal. Prim-vicepreşedintele PNL a dezminţit însă aceste informaţii.

„Ha ha! Premierul Fantoma „to be elected” fuge de candidatura la Primaria Bucuresti ca „Dracu de tamaie”!

Pai el nu vrea sa fie „elected” ci „plantat” de Sistem cum a fost si la Tariceanu sau Basescu, acum la Iohannis!!!

Normal, stiind ca singura data cand a candidat in viata lui la ceva , la Buzau in 2008 , cu toti banii cheltuiti atunci de Scutaru si Motreanu ( trimisi in locul lui in judecata pt asta ) a luat fix o mare bataie de la Marian Ghiveciu PSD!

Cu dosarul „Gala Bute” in stand by are voie sa fie doar Premier „to be elected” nu si Primar General”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

CITEŞTE ŞI Ce spune Cătălin Predoiu despre o posibilă candidatură la Primăria Capitalei