Ponta, într-o emisiune TV unde era prezent Antonescu: Am rupt USL dintr-o dezinformare de ambele părţi VIDEO

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat că USL a fost rupt dintr-o dezinformare, întrucât ambii lideri – şi el şi Crin Antonescu – credeau că celălalt e omul lui Băsescu.

19 aug. 2014, 06:28
Ponta, într-o emisiune TV unde era prezent Antonescu: Am rupt USL dintr-o dezinformare de ambele părţi VIDEO

Ponta a intervenit telefonic într-o emisiune la Realitatea TV, unde era invitat liberalul Crin Antonescu, afirmând că vrea să îl salute şi că speră că amândoi s-au înşelat când s-au despărţit, crezând fiecare despre celălalt că este „omul lui Băsescu”.

„Noi ne-am despărţit după trei ani, domnul Antonescu fiind convins că eu sunt omul lui Băsescu sau că sunt înţeles cu Băsescu, iar eu fiind convins că domnul Antonescu are o înţelegere cu Băsescu. Nu pot decât să-mi exprim o speranţă: că amândoi ne-am înşelat. Am rupt USL dintr-o dezinformare de ambele părţi. Eu cred că viitorul preşedinte nu va mai avea puterea lui Traian Băsescu. Mi-e dor de USL şi de vremurile acelea frumoase. Eu pe domnul Băsescu pot să spun că îl urăsc”, a afirmat Victor Ponta.

În replică, Antonescu a explicat că nu o posibilă înţelegere a premierului cu Traian Băsescu a fost motivul ruperii USL.

„Nu am spus ca sunteti inteles cu Basescu, ba chiar am explicat de ce nu il suferiti. Am exprimat temerea ca in viitor dumneavoastra veti fi cel mai mare rau, pentru ca veti avea puterea lui Basescu”, a contracarat Antonescu.