Ponta îşi face cont pe Instagram

În ajunul Crăciunului, Victor Ponta a pregătit un cadou special prietenilor săi din spațiul virtual. Astăzi prim-ministrul își lansează contului de Instagram.

24 dec. 2014, 09:37
Ponta îşi face cont pe Instagram

Contul oficial de Instagram al prim-ministrului va putea fi accesat începând de astăzi la adresa www.instagram.com/victor.ponta

Astfel, premierul va fi la curent cu noile metode de comunicare, fiind activ pe încă o rețea socială, alături de cele pe care deja postează: Facebook (unde Victor Ponta are peste 755.000 de fani), Youtube (300 de abonați), Twitter (peste 11.500 de followeri) și Google+ (cont cu aproape 1 milion de vizualizări până în prezent).

Instagram este un serviciu online de photo-sharing, video-sharing și rețea socială care oferă utilizatorilor posibilitatea să încarce poze și video-uri, să le aplice filtre digitale și să le distribuie pe o varietate de rețele sociale.

Serviciul a fost creat de Kevin Systrom și Mike Krieger, și a fost lansat în octombrie 2010. Instagram a câștigat popularitate rapid, în aprilie 2012 atingând cifra de 100 de milioane de utilizatori înregistrați, după care a fost achiziționat de Facebook și a continuat să crească.