Ponta: La conducerea PNL au rămas doar laşi şi impostori

Premierul Victor Ponta a afirmat vineri, după ce liberalii au solicitat demisia din Guvern a lui Liviu Dragnea, că la conducerea PNL au rămas "doar lași și impostori" și a ținut să reamintească faptul că PNL a fost alături de PSD la referendumul din 2012 pentru suspendarea președintelui.

15 mai 2015, 12:23
Ponta: La conducerea PNL au rămas doar laşi şi impostori

„Acum se confirmă ca la conducerea PNL au rămas doar lași și impostori! Nu cumva în 2012 PNL — alături de Dragnea și tot USL — a inițiat, votat și promovat suspendarea lui Băsescu și referendumul pentru demitere? Nu cumva liderii PNL au făcut campanie cot la cot cu noi îndemnând oamenii să vină la vot? Nu cumva ați ajuns toți în Parlament pe spinarea celor 7,4 milioane de români? E clar că nu mai există liberali în conducerea PNL — doar pedeliști vopsiți! Să vă fie rușine!”, a scris premierul pe Facebook.

PNL a cerut vineri demisia din Guvern a lui Liviu Dragnea, după ce judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție l-au condamnat pe ministrul Dezvoltării la un an de închisoare cu suspendare în dosarul ‘Referendumul’, decizia nefiind definitivă.

„După decizia de azi a instanței, dacă PSD dorește să aibă un condamnat în conducerea partidului, ca președinte executiv, nu are decât să-l mențină. Ar fi o „emblemă” relevantă pentru modul în care PSD înțelege să se raporteze la Justiție și la opinia publică. Liviu Dragnea trebuie, însă, să demisioneze urgent din Guvern, întrucât afectează grav imaginea României”, a susținut PNL, potrivit Agerpres.

Liviu Dragnea și-a anunțat vineri demisia din funcția de ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și a adăugat că luni își va depune demisia și din funcția de președinte executiv al PSD.