Ponta: Luni avem şedinţă USL. Între mine şi Antonescu nu e nicio tensiune

Premierul Victor Ponta a declarat, la România TV, că luni va fi şedinţa obişnuită a USL. Mai mult, acesta a spus că nu există niciun fel de tensiuni sau divergenţe între el şi Crin Antonescu.

06 oct. 2013, 16:31
Ponta: Luni avem şedinţă USL. Între mine şi Antonescu nu e nicio tensiune

„Nu ştiu ce a spus Antonescu. Mâine (luni n.r.) avem şedinţă USL şi o să discutăm. Sunt câteva priorităţi parlamentare pe care trebuie să le discutăm. Eu nu mă duc la USL ca să cer explicaţii, mă duc ca să discutăm ce avem de făcut săptămâna viitoare. Am avut nişte congrese, dacă e nevoie să schimbăm ceva, o să discutăm”, a declarat, la România TV, premierul Victor Ponta.

De asemenea, premierul a precizat că între el şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, nu este nicio tensiune.

Între mine şi Antonescu nu e nicio tensiune. E o tensiune în apariţiile publice ale domnului Antonescu legat de candidatura domniei sale. Eu trebuie să îl ajut, nu îl încurc în niciun fel„, a spus Ponta.

Întrebat de jurnaliştii România TV dacă are ceva să îi reproşeze lui Antonescu, premierul a menţionat că: „Şi dacă am, nu o fac în public, aşa înţeleg un parteneriat, nu mă apuc să îl atac în public, dacă am ceva de spus o spun în întâlnirile noastre„. „Eu sunt ţintă şi pentru Băsescu şi pentru Antonescu, e natural, eu sunt cel care fac şi ei cei care vorbesc, până la un punct mi se pare firesc”, a adăugat Ponta.

Premierul a precizat că nu a mai vorbit cu preşedintele Traian Băsescu şi că şeful statului a spus „o mulţime de trăsnăi joi dimineaţă”.

Cu siguranţă că nu am vorbit cu domnul Băsescu, dar joi dimineaţă a spus o mulţime de trăsnăi. Ce spune el nu mai e valabil mâine. Nu mai avem de mult naivitatea să-l luăm în serios. Zice Băsescu, şi ce dacă zice? Rămâne cu zisul„, a declarat Victor Ponta.

Citeşte şi Liviu Dragnea: Victor Ponta poate fi un candidat puternic pentru orice funcţie, inclusiv pentru preşedinte