Ponta: Mazăre este un om pe care îl apreciez foarte mult, care a fost votat de multe ori

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că primarul Radu Mazăre este un om pe care îl apreciază foarte mult, iar în ceea ce priveşte anchetele DNA din această perioadă îşi păstrează aceeaşi poziţie potrivit căreia, după referendumul de demitere a preşedintelui, s-a pornit un val de anchete în ideea că alegătorii nu vor vota cu USL.

08 apr. 2014, 09:34
Ponta: Mazăre este un om pe care îl apreciez foarte mult, care a fost votat de multe ori

„Vor fi peste tot. Voi avea aceeaşi poziţie. Şi anume: şi în 2012, după referendum, s-a pornit acel val de anchete în ideea că în decembrie oamenii nu vor vota cu USL şi au votat. Şi acum vor vota cu noi. Radu Mazăre este un om pe care îl apreciez foarte mult, care a fost votat de foarte multe ori de cetăţenii Constanţei şi rezistă ca toţi ceilalţi”, a declarat premierul, întrebat de presă, la plecarea de la bilanţul Consiliului Concurenţei, despre acţiunile DNA întreprinse marţi care vizează anchetarea primarului Radu Mazăre.

Ponta, despre cazul Mazăre: Nu cred că reuşesc să ancheteze peste 7,4 milioane de români până-n noiembrie

Întrebat dacă prin afirmaţiile sale acuză DNA de presiuni politice, Ponta a spus: „Asta spuneţi dumneavoastră. M-a întrebat colega dumneavoastră ce părere am despre Radu Mazăre. Am o părere foarte bună, ca şi majoritatea cetăţenilor Constanţei. Nu am acuzat pe nimeni, m-aţi întrebat”, scrie Agerpres.

Procurorii DNA au efectuat marţi dimineaţă percheziţii la Primăria Constanţa, dar şi la domiciliul primarului Radu Mazăre.