Ponta: Ne vom mobiliza şi vom vota AMNISTIA FISCALĂ săptămâna viitoare VIDEO

Premierul Victor Ponta a declarat, în direct la România TV, că parlamentarii PSD şi aliaţii acestora se vor mobiliza şi vor vota amnistia fiscală în cursul săptămânii viitoare.

25 aug. 2014, 18:13

„Dincolo de discuţiile din Parlament, cred că erau cam 12.000 de mame care au beneficiat de amnistie, 20.000 de pensionari, aşteptau să vadă cum sunt scutiţi de plata acestor sume, care au depins de greşelile unor funcţionari. Eu le spun că această lege va trece, săptămâna viitoare ne vom mobiliza mai bine, iar legea va trece”, a declarat Ponta.

Sesiunea extraordinară a Senatului a fost suspendată, luni, din lipsă de cvorum după ce mai mulţi parlamentari PNL şi PDL au decis să părăsească lucrările, astfel că proiectele Guvernului privind amnistierea fiscală a pensionarilor şi a mamelor nu au mai putut fi votate.

După votul pentru proiectul de reducere a CAS, mai mulţi senatori ACL au părăsit sala de plen a Senatului.

AMNISTIA fiscală pentru PENSIONARI şi MAME, pe ordinea de zi a plenului Senatului

”(Am părăsit sala) dintr-un motiv foarte simplu, când am încercat să luăm cuvântul ni s-a refuzat, deşi e împotriva Regulamentului. Au vrut oamenii să spună de ce au votat, să-şi motiveze votul şi li s-a refuzat, deşi Regulamentul permite acest lucru. Nu se poate să pui pumnul în gură unor parlamentari într-o sesiune parlamentară convocată în plen (…) A fost o revoltă spontană a oamenilor când au văzut o încălcare de Regulament flagrantă pe care o face preşedintele de şedinţă”, a declarat vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu.

loading...