Ponta, nou atac la Dăncilă: Ori a făcut-o din prostie, ori a vrut să-i rupă gâtul Rovanei Plumb

Fostul premier, Victor Ponta, spune că Viorica Dăncilă ştia de la el că Rovana Plumb nu are nicio şansă să devină comisar european. Acesta se întreabă dacă a propus-o din prostie sau ca “să-i rupă gâtul”.

01 oct. 2019, 15:52
Ponta, nou atac la Dăncilă: Ori a făcut-o din prostie, ori a vrut să-i rupă gâtul Rovanei Plumb

“De ce ne facem de râs în continuare în Europa? Ne-am făcut de râs cu Rovana. Doamna Dăncilă ştia de la mine, nu poate spune că nu ştia, că nu are nicio şansă cu Rovana Plumb.  Ori  a făcut-o din prostie, ori a vrut să-i rupă gâtul Rovanei Plumb”, a declarat liderul Pro România, conform News.ro. 

Ponta spune că propunerea României pentru funcţia de comisar european trebuie să fie femeie, să aibă experienţă europeană şi să nu aibă probleme de integritate.

Întrebat dacă Claudia Ţapardel, europarlamentar PSD, i se pare o variantă bună pentru funcţia de comisar european, Victor Ponta a răspuns: “În primul rând, pentru a respecta un principiu care este foarte important la nivel european şi ar trebui să fie şi în România, acel al egalităţii de şanse – gender ballance –  categoric candidatul României trebuie să fie o femeie. Nu contest că Fifor e femeie sau ce am mai auzit, dar trebui să fie o femeie, o persoană cu oarecare experienţă europeană şi fără probleme de integritate. Cine se încadrează în acest portret, femeie, experienţă europeană, fără probleme de Integritate, e foarte bun. Oricine altcineva nu înţeleg de ce e propus, ca să fie respinsă încă o dată, să ne mai facem de râs încă o dată?”