Ponta: Nu am primit documente care anunţă o iarnă grea

Victor Ponta a declarat luni că nu a ajuns la el nici o notă de fundamentare a unui proiect de ordonanță de urgență a Executivului în care se anunța o iarnă grea și prin care s-ar fi transferat bani către autoritățile locale.    

11 nov. 2013, 15:09
Ponta: Nu am primit documente care anunţă o iarnă grea

„La mine vin numai când sunt finalizate. Poate o fi la Finanțe. Eu nu știu și nu contrazic sursele dvs., dar la mine n-a ajuns un asemenea document. De principiu, sigur că îmi doresc să primească cât mai mulți bani, dar nu știu când vine gerul. Am întrebat azi la Institutul de Meteorologie și nu vine niciun ger. Deocamdată”, a declarat premierul într-o conferință de presă la sediul USL.

El a adăugat că jurnaliștii află astfel de informații, care nu au ajuns la Guvern, „ca de obicei, de la funcționari”.

„De exemplu, săptămâna trecută am avut o ședință fără nicio o ordonanță. Mult sub guvernul Boc, dar evident cifrele nu contează, propaganda va veni și va spune că am dat mai multe ordonanțe”, a adăugat ironic Victor Ponta. AGERPRES

Prognoza meteorologică indică un proces de transfer al maselor de aer arctic în Europa, rezultând geruri anormale pentru perioada următoare, se arată într-un document al Guvernului prin care este justificat un transfer de fonduri către primării pentru acoperirea costurilor generate de iarnă. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că nu cunoaşte proiectul de OUG care anunţă în nota de fundamentare că vor fi „geruri anormale” în următoarea perioadă, el precizând că a întrebat la ANM şi „nu vine niciun ger deocamdată”, anunţă Mediafax.

VEZI ŞI PROGNOZA METEO pe două săptămâni: De când vor veni ninsorile


loading...