Ponta: Nu mă interesează prostiile şi minciunile preşedintelui Băsescu VIDEO

Premierul Victor Ponta nu a dorit să comenteze joi afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu cu privire la Codul de procedură penală, punctând că nu-l interesează 'prostiile şi minciunile' şefului statului, transmite Agerpres.

30 ian. 2014, 18:07
Ponta: Nu mă interesează prostiile şi minciunile preşedintelui Băsescu VIDEO

‘Nu mă interesează prostiile şi minciunile preşedintelui. Cred că a vrut să o lanseze pe doamna Udrea astăzi. Nu mă interesează’, a declarat Ponta, la Palatul Victoria.

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut joi că în cazul în care premierul Victor Ponta nu face modificările necesare articolului 140 din Codul de procedură penală, atunci şeful Executivului devine ‘scutul oamenilor corupţi’.

‘O spun în modul cel mai serios şi cu toată responsabilitatea: dacă primul-ministru nu îşi asumă emiterea unei ordonanţe de urgenţă care să corecteze neajunsurile articolului 140 din Codul de procedură penală, este emblema corupţiei. Are destul altele care l-au situat deja în sfera omului corupt prin utilizarea actelor normative, ba pământuri la Consiliul Judeţean Brăila, ba modul cum a tratat problema Rompetrol, încercând să se ascundă, dar ascunzând corupţia, ba problema ASF. Toate acestea îl arată ca fiind un om corupt’, a spus Băsescu, la Palatul Cotroceni.

VEZI SI:

Cazanciuc: Voi redacta clarificările privind Codul Penal. Sper să fie gata cel mai târziu vineri dimineaţă