Ponta nu va fi chemat la DNA în această săptămână. Expertiza procurorilor nu este finalizată

Premierul Victor Ponta nu va fi chemat la audieri la DNA în această săptămână pentru că procurorul de caz este plecat în vacanţă, iar expertiza va fi finalizată abia la întoarcerea sa, potrivit România TV.

10 aug. 2015, 08:50
Ponta nu va fi chemat la DNA în această săptămână. Expertiza procurorilor nu este finalizată

Potrivit unor surse judiciare citate de România TV, expertiza nu este gata în dosarul premierului. Procurorul de caz, Jean Nicolae Uncheşelu se află în concediu până în jurul datei de 17 august. După ce se va întoarce, procurorul va finaliza expertiza.

Citeşte şi: Dosarul lui Ponta privind organizarea alegerilor de la CJ Cluj, închis de Parchetul General

Este vorba depre dosarul în care Victor Ponta este urmărit penal de DNA pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni – Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat

Procurorii din cadrul Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de Ponta Victor-Viorel, la data faptelor avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat „Ponta Victor-Viorel”, în prezent prim-ministru al României, cu privire la săvârșirea a 17 infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor, se arată într-un comunicat al DNA.
 
Premierul Victor Ponta şi-a reluat luni activitatea la Palatul Victoria. El a ajuns la Guvern după ce duminică s-a întors în ţară din concediul în America petrecut cu familia. În această seară, el va fi invitat la România TV, de la 19.30, unde va răspunde la cele mai importante întrebări ale momentului.

 

loading...
Partenerii noștri