Ponta: O să merg la Juncker să vorbească cu Iohannis care să vorbească cu Grindeanu să repare scara rulantă de la Otopeni

Victor Ponta a scris, marţi, pe Facebook, că va vorbi cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, să le ceară oficialilor români să repare scara rulantă de la aeroportul Otopeni, nefuncţională din octombrie, acesta fiind ”un aspect penibil” pentru România europeană.

09 mai 2017, 19:46
Ponta: O să merg la Juncker să vorbească cu Iohannis care să vorbească cu Grindeanu să repare scara rulantă de la Otopeni

Victor Ponta aminteşte că scara rulantă de la aeroportul Otopeni, pe care trebuie să treacă obligatoriu cei care tranzitează aerogara, este nefuncţională din octombrie, deşi de atunci s-au schimbat şi Guvernul şi ministrul Transporturilor.

”Dincolo de aspectul penibil pentru România «europeană» mă doare sufletul când văd oameni în vârstă care trebuie să urce cu bagaje în spinare până ajung la nelipsita şi inevitabila coadă infernală de la Paşapoarte (bine că o să angajăm 32.000 de consultanti fiscali pentru impozitul lui «Peşte Prăjit», dar nu reuşim să mai angajăm 50 de ofiţeri de Poliţie de Frontieră să ne scutească de umilinţă)”, scrie fostul prim-ministru.

El susţine, în registru ironic, că o să profite de vizita în România a preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, pentru a-l ruga să vorbească cu oficialii români să repare scara rulantă.

”Joi la Parlament o să merg la domnul Juncker să îl rog să vorbească cu dl. Iohannis care să vorbească cu dl. Grindeanu care să vorbească cu Ministrul Transporturilor care să vorbească cu şeful lui de cabinet pe care tocmai l-a numit şef la Aeroportul Otopeni (pe criterii de «competenţă», categoric) să repare scara rulantă. Nu de tot – doar până pleacă dl. Juncker! Dacă nu reuşeşte nici Juncker, atunci o să îl rog pe Trump! Apoi pe Angela Merkel şi chiar pe Macron. Până atunci urcăm scara cu desaga în spinare – «Pas cu Pas»!”, a mai scris Ponta, potrivit News.ro.

 

loading...