Ponta: Relu Fenechiu este un ministru eficient VIDEO

Primul ministru Victor Ponta a declarat luni la România TV că ar regreta dacă ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, ar trebui să plece din Guvern. Premierul îl consideră un ministru eficient.

01 iul. 2013, 18:11
Ponta: Relu Fenechiu este un ministru eficient VIDEO

Victor Ponta declară că i-ar părea rău dacă Fenechiu ar fi înlocuit din funcţia de ministru al Transporturilor în cazul în care acesta va fi condamnat de instanţă, la termenul de pronunţare programat pentru 4 iulie. 

„Relu Fenechiu este şi a fost un ministru foarte eficient. Şi asta e foarte important pentru mine. Dacă va fi condamnat si va trebui să plece din funcţie, aş regreta, pentru că prefer să lucrez cu oameni eficienţi. Mi-ar părea rău să plece din Guvern. A avut nişte obiective clare pe care şi le-a îndeplinit”, a precizat premierul la România TV.

Ponta a amintit că portofoliul Transporturilor revine PNL, în cazul unui verdict nefavorabil al instanţei în cazul lui Relu Fenechiu.

Atât Ponta, cât şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, au declarat declarat de mai multe ori că speră ca pe 4 iulie, la termenul de judecată, Relu Fenechiu să fie declarat nevinovat, dar că acesta va fi înlocuit din postul de ministru dacă judecătorii vor emite o decizie de condamnare.