Ponta: Respingerea Rovanei Plumb este un eşec personal al premierului Dăncilă

Fostul premier Victor Ponta consideră că Viorica Dăncilă nu înţelege cum funcţionează UE şi statul român, iar respingerea candidaturii Rovanei Plumb este un eşec personal al premierului.

30 sept. 2019, 17:47
Ponta: Respingerea Rovanei Plumb este un eşec personal al premierului Dăncilă

Victor Ponta declară că  Viorica Dăncilă nu a discutat cu ceilalţi actori politici atunci când a nominalizat-o pe Rovana Plumb.
 
„Doamna Dăncilă vorbeşte acum ceva, peste jumătate de oră se duce şi o ia Oprişan sau Arsene ori cine ştie ce baron… Cu Dăncilă nu ai ce să negociezi pentru că oricum nu se ţine de ceea ce a vorbit pentru că nu ştie şi nu înţelege, nu neapărat pentru că vrea să te păcălească”, a spus Ponta la Digi24, conform News.ro.
 
Acesta a spus că într-adevăr votul din Parlamentul European a fost unul politic, dar că şi socialiştii au votat împotrivă, pentru că grupul S&D „s-a ruşinat cu Dragnea”, dar că ceea ce se întâmplă acum în guvernul PSD „e exact Dragnea, dar fără Dragnea”.
 
Viorica Dăncilă şi ceea ce se întâmplă în Guvern l-au convins pe fostul premier să semneze documentul.  Ponta a mai spus că Rovana Plumb „a rămas şi fără bani şi fără funcţie, ca să vadă ce înseamnă prietenia cu Viorica Dăncilă”.