Ponta, „şedinţă de Guvern” în Delta Dunării: Ca în fiecare an, locul ideal pentru team building VIDEO

Premierul Victor Ponta și mai mulți membri ai cabinetului se află, vineri dimineața, în Delta Dunării. Prim-ministrul a scris pe Facebook despre vizita în Delta Dunării, spunând că este "în fiecare an locul ideal pentru team building".

28 aug. 2015, 08:42

Șeful Executivului și miniștrii care-l însoțesc au ajuns în Tulcea în jurul orei 10.40 și s-au îmbarcat pe nava „Naiada” a Consiliului Județean Tulcea pentru o excursie în Deltă.

Citeşte şi: Ponta, la Chişinău: În decembrie vă dăm banii economisiţi de noi. Aduceţi cu un pic de vin roşu

„Delta Dunarii / Ca în fiecare an locul ideal pentru team building/ Guvernul este o echipă sudată şi performantă , suntem colegi şi prieteni, iar pregătirea politicilor publice până la sfârşitul anului extrem de importantă pentru toţi cetăţenii”, a precizat Victor Ponta, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Victor Ponta nu a făcut însă precizări privind caracterul vizitei, menționând însă că la întoarcere, cel mai probabil în jurul orei 15,00, va face declarații.

Printre cei care-l însoțesc, vineri, în Delta Dunării, se numără vicepremierul pentru securitate națională, Gabriel Oprea, ministrul Transporturilor, Iulian Matache, ministrul Muncii, Rovana Plumb, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, și ministrul Tineretului și Sporturilor, Gabriela Szabo.