Ponta: Şefa FMI a fost trimisă în judecată. Mă aştept să văd „Propaganda” din România cum îi cere demisia

Fostul premier Victor Ponta consideră "ridicole" acuzaţiile care i se aduc şefei FMI, Christine Lagarde, care a fost trimisă în judecată într-un dosar de arbitraj care datează din perioada în care aceasta ocupa funcția de ministru francez al Economie. Acesta a scris, pe Facebook, că se aşteaptă ca "propaganda din România" să îi ceară acesteia demisia, referindu-se la Iohannis, Cioloş, Gorghiu, Macovei, Prună, Prelipceanu, Guran, Tăpălagă.

24 iul. 2016, 09:18
Ponta: Şefa FMI a fost trimisă în judecată. Mă aştept să văd „Propaganda” din România cum îi cere demisia

„Șefa FMI a fost trimisă în judecată pentru presupuse fapte comise în urmă cu foarte mulți ani (Acuzațiile sună ridicol, dar se pare că România nu e singura în lume cu aceste „obiceiuri”. Și Sarkozy e anchetat tocmai când a anunțat că vrea să candideze din nou)!

Singurul lucru care mă îngrijorează în povestea asta este că mă aștept să văd „Propaganda” din România cum îi cere furibund demisia. Tovarășa Alina Gorghiu Dej va face o interpelare în Parlament chiar dacă e vacanță. Dl. Iohannis și Dl. Ciolos își vor expune solicitarea de demisie pe rețele sociale în engleză și franceză ca să înțeleagă destinatara mai bine. Macovei și Pruna o să o reclame la Parlamentul European. Diseară, la 18.00, vom fi convocați pe Facebook să mergem în Piață să protestăm. La Digi 24, Prelipceanu și Guran vor amenința că nu opresc talk-show-ul până nu își anunță „penala” demisia. Dan Tapalaga și Ioana Ene Dogioiu vor plagia repede unul de la altul un editorial din care să rezulte că ei bănuiau de mult timp că sefa FMI mergea la shopping la Paris cu Elena Udrea. „Pionierul” Dumitru de la Ministerul Educației îi va retrage de urgență toate titlurile universitare și Bacalaureatul!

Sau nu se va întâmpla nimic din toate astea?! Pentru că Doamna Lagarde nu este membru PSD!? Sau pentru că vor primi ordin pe unitate să ignore subiectul!? Așa e cu „deontologii” ăștia – au principii”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.


loading...