Ponta şi Tăriceanu vorbesc despre refacerea USL

Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu au insistat sâmbătă, ca temă de campanie pentru alegerile locale, pe ideea refacerii USL şi a unui vot asemnănător celui din 2012.

07 mai 2016, 20:44
Ponta şi Tăriceanu vorbesc despre refacerea USL

„Aşteptarea mea şi aşteptarea dumneavoastră, bănuiesc, este ca alianţa solidă dintre social-democraţi şi liberali pe care cu toţii aţi votat-o, ‪USL‬, să se refacă între ‪‎PSD‬ şi ‪ALDE‬ şi să câştigăm alegerile parlamentare de la finele acestui an pentru a relua cursul bun al guvernării din ultimii trei ani, întrerupt din păcate de guvernarea Cioloş – Iohannis”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu la Galaţi, potrivit Mediafax.

Ideea a fost salutată de fostul premier Victor Ponta pe Facebook.

„O iniţiativă mai mult decât corectă şi binevenită – tocmai pentru că este 7 mai, data în care în 2012 Guvernul USL a început efortul de reconstrucţie a ţării!”, a comentat Ponta sâmbătă seara pe Facebook.

„Speranţa de a opri Restauraţia ‘Regimului’ din 2010-2011 vine tot de la românii care pot vota aşa cum au făcut-o în 2012. Important este ca şi noi, liderii politici, să fi învăţat din greşelile de atunci! Iar după ce am distrus în 2016 mare parte din ce s-a construit în 2012-2015, Meşterul Manole o va lua de la capăt!”, a mai spus Ponta.

Citeşte şi: Victor Ponta îşi face bilanţul guvernării: Meşterul Manole o va lua de la capăt