Ponta: USL poate să rămână împreună, chiar dacă unitatea frontului anti-Băsescu e uneori pusă la îndoială

Publicat: Luni, 16 Decembrie 2013 22:14 // Actualizat: Luni, 16 Decembrie 2013 23:06 // Sursa: romaniatv.net

Premierul Victor Ponta este de părere că USL nu se va rupe, că partidele din această alianţă pot rămâne împreună, chiar dacă au existat şi există unele fricţiuni. În opinia premierului, fricţiunile au fost cauzate de intruziunile preşedintelui Băsescu.

"USL poate să rămână împreună, cred că oamenii ne-au votat din două motive: să-i scăpăm de Băsescu şi să facem anumite lucruri bune. Şi cred că putem face acest lucru. Dar unitatea frontului anti-Băsescu e uneori pusă la îndoială, fiecare simte nevoia să se retragă uneori din foc. Eu încerc să nu dau înapoi", a spus premierul Victor Ponta, în cadrul unei emisiuni televizate.

El a mai spus că fricţiunile din USL au fost generate de la Cotroceni, de către Traian Băsescu. În plus, vor mai exista astfel de fricţiuni, consideră Ponta, până la anul în luna decembrie, când preşedintele ţării va pleca din funcţie. "Sunt nişte lucruri care s-au adunat în timp, dar cred că principala problemă a fost faptul că au cântat prea mult sirenele de la Cotroceni şi uneori nu ne-am pus destulă ceară în urechi ca să nu le auzim, ca să mă exprim puţin metaforic"

CITEŞTE ŞI: Ponta, întrebat la cine crede că s-a referit Antonescu cu "mincinosul dovedit": Probabil că la Băsescu!

"E o tensiune care există, întotdeauna, pentru că eu ţin mult la ideea că suntem solidari. Eu, azi, nu doar azi, de trei ani, nu m-am exprimat în public critic la adresa domnului Antonescu. Azi a trebuit să lămuresc o situaţie, cred că am lămurit-o. Dacă am folosit termeni care l-au supărat pe domnul Antonescu, îmi pare rău. Trebuia spus adevărul, care era cel pe care l-am spus azi", a spus Ponta.

El a menţionat că, în opinia sa, USL poate să rămână împreună şi nu se va rupe, el arătând că aceasta este părerea şi dorinţa sa.

"Nu cred că domnul Antonescu are o înţelegere cu Traian Băsescu. Cred că au fost momente în care a contat pentru Crin mai mult părerea duşmanilor decât părerea prietenilor", a mai spus Ponta.

Întrebat dacă Antonescu este în continuare candidatul USL la prezidenţiale, Ponta a precizat că l-a rugat tot timpul, şi în particular, pe Crin Antonescu să respecte electoratul PSD.

"Vreau un preşedinte care să-i unească pe oameni, ori ultimele declaraţii au fost că PSD nu e bun, că votanţii PSD sunt nu ştiu cum...", a mai spus Ponta.

 
loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cotroceni Crin Antonescu lucruri preşedinte Traian Băsescu USL victor ponta
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 dec 06:33
Votează email -1 email
...fi preşedintele Traian Băsescu. VEZI SI: Ponta: USL poate să rămână împreună, chiar dacă Unitatea Frontului Anti-Băsescu e uneori pusă la îndoială   ...
16 dec 23:18
Votează email -1 email
...Becali. „Iese Gigi Becali. Şi ce dacă iese, e un cetăţean ca oricare alţii. Dacă se încadrează în prevederile legii şi e amnistiat, foarte bine, atunci e amnistiat. Nu cred că noi dăm legi pentru cineva anume”, a spus premierul Ponta, la o...
16 dec 23:15
...Becali. „Iese Gigi Becali. Şi ce dacă iese, e un cetăţean ca oricare alţii. Dacă se încadrează în prevederile legii şi e amnistiat, foarte bine, atunci e amnistiat. Nu cred că noi dăm legi pentru cineva anume”, a spus premierul Ponta, la o...
16 dec 23:07
...şi există unele fricţiuni. În opinia premierului, fricţiunile au fost cauzate de intruziunile preşedintelui Băsescu. Citește mai departe…. Citeste toata stirea Ponta: USL poate să rămână împreună, chiar dacă unitatea frontului anti-Băsescu e uneori pusă la...
16 dec 22:22
...premierului, fricţiunile au fost cauzate de intruziunile preşedintelui Băsescu. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
1
EUR
4.8641
RON
24 Sep
noapte 15 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H