Ponta: Voi participa la dezbateri în turul întâi, dar nu cu toţi candidaţii deodată VIDEO

Publicat: Luni, 25 August 2014 21:45 // Actualizat: Luni, 25 August 2014 23:17 // Sursa: romaniatv.net

Premierul Victor Ponta a declarat, în direct la România TV, că va participa la dezbateri electorale înainte de turul întâi, dar nu cu toţi candidaţii în acelaşi timp.

Ponta a spus că va participa doar în emisiuni unde va fi doar un contracandidat şi nu mai mulţi.

"Foarte posibil să intru în turul doi. Până la primul tur nu se poate spune că românii nu ştiu cine sunt. Candidatul Victor Ponta îşi va prezenta proiectul de ţară şi va participa la dezbateri. Şi înainte de primul tur voi participa la dezbateri, dar nu cu toţi ceilalţi candidaţi, ci doar în formula unul contra unul. Cred că nu ne înţelegem dacă suntem mai mulţi, de aceea cred că e bună această variantă. Iar în turul doi voi participa la orice dezbatere, voi merge la orice emisiune. În turul doi va fi o bătălie între cele două personalităţi”, a spus Ponta.

Ponta: Pe 12 septembrie vom avea CONGRES NAŢIONAL, iar pe 20 va fi evenimentul de lansare a CANDIDATURII VIDEO

Victor Ponta a afirmat, luni, că regretă declaraţiile în care a spus că în turul I al alegerilor prezidenţiale îşi va lua popcorn şi se va uita la dezbaterile dintre contracandidaţii săi.

"A fost o glumă proastă pe care am făcut-o şi am regretat-o imediat, apropo de exprimarea cu popcorn-ul. (...) Dacă pot să recunosc că fac o greşeală şi să spun că îmi pare rău, încă e un semn bun, poate, şi mai recuperez ceva", a spus Ponta, la România tv.

Premierul afirma, în urmă cu câteva zile, că în turul I al alegerilor prezidenţiale se va uita la dezbaterile celorlalţi contracandidaţi.

"În turul I îmi voi lua popcorn şi o băutură răcoritoare şi mă voi uita la dezbaterile între doamne, doamna Macovei, doamna Udrea, domnul Diaconescu, mă rog sunt doi, doi domni Diaconescu, domnul Iohannis şi aşa mai departe. E păcat să ratăm acest lucru", spunea atunci Victor Ponta.
loading...
6 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alegeri prezidentiale 2014 campanie dezbateri popcorn premier turul întâi victor ponta
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 aug 11:52
...a amânat de mai multe ori anunţul oficial, preferând chiar să invoce posibilitatea ca PSD să susţină un independent. Recent, Ponta s-a arătat foarte încrezător în şansele sale, afirmând că în turul I se va mărgini la a-i urmări pe potenţialii săi contracandidaţi pentru turul II....
26 aug 20:49
Votează email 0 email
...Premierul Victor...
26 aug 02:44
...bugetul pentru 2015-2016, să vină inclusiv cu o nouă formulă a guvernului”, a explicat premierul. Ponta: Voi participa la dezbateri în turul întăi, dar nu cu toţi candidaţii deodată Ponta a precizat că va prefera să...
25 aug 22:32
...la dezbateri electorale înainte de turul întâi, dar nu cu toţi candidaţii în acelaşi timp. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
25 aug 22:02
... Premierul Victor Ponta a declarat, în direct la România TV, că va participa la dezbateri electorale înainte de...
25 aug 22:00
...electorale înainte de turul întâi, dar nu cu toţi candidaţii în acelaşi timp. Citește mai …read more ...
1
EUR
4.8026
RON
24 Feb
noapte 5 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H