Ponta vrea o colaborare a Guvernului cu Google

Premierul Victor Ponta vrea o colaborare a cabinetului său cu Google, mai ales în domeniile educaţiei, cercetării şi culturii.

25 apr. 2013, 15:23
Ponta vrea o colaborare a Guvernului cu Google

Premierul Victor Ponta a avut joi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu reprezentanţi ai companiei Google, ambele părţi exprimându-şi preocuparea pentru dezvoltarea unei colaborări cât mai bune în mai multe domenii de interes, fiind vizate în special educaţia, cercetarea şi cultura.

Premierul a discutat aceste aspecte cu vicepreşedintele pentru pieţe emergente, Mohammad Gawdat, şi cu managerul Google România, Dan Bulucea, informează Biroul de presă al Executivului, potrivit unui comunicat de presă. 

Întrevederea s-a înscris în seria de întâlniri pe care primul-ministru Victor Ponta le-a avut în această săptămână cu mari companii multinaţionale din domeniul IT care activează în România, precizează sursa citată.

Astfel, luni şeful guvernului s-a întâlnit cu reprezentanţi ai Oracle, care au lăudat nivelul înalt de pregătire al tinerilor români şi au exprimat mulţumirea conducerii companiei faţă de modul de funcţionare a filialei din România.