Ponturi ca să agăţi o femeie într-un BAR, care chiar funcţionează

Iesirile in oras, in cafenele si in baruri, sunt ocazii bune de agatat pentru un barbat. El trebuie insa sa fie atent la unele detalii care pot zadarnicii eforturile sale, dar si asigura sanse de reusita in a aduce femeia pe care a pus ochii cu el acasa. Pentru a lega o relatie nu este suficient sa te bazezi pe cunostinte si ocazii speciale in care iti este prezentata o femeie. Barbatul este nevoit sa ia initiativa, sa abordeze femeia necunoscuta pe care a pus ochii si sa-i trezeasca interesul. Acest lucru se intampla, adesea, in timpul iesirilor in oras, mai cu seama in cafenele si in baruri.

30 nov. 2013, 08:29
Ponturi ca să agăţi o femeie într-un BAR, care chiar funcţionează

Insa, chiar daca „agatatul” este la indemana oricarui barbat interesat in astfel de localuri, este si un pic mai dificil de efectuat pentru ca sunt o multime de factori care se pun de-a curmezisul sanselor de reusita ale „agatatului”. Cum abordezi o femeie intr-un bar unde este atat de multa galagie incat abia te poti face auzit? Sau cum te adresezi unei femei care este la masa cu inca doua prietene si doi barbati, chiar daca niciunul dintre acestia nu pare a fi partenerul ei? Mai mult, cum abordezi femeile aparent inabordabile?

Exista, totusi, mici ponturi care pot ajuta barbatul sa agate o femeie intr-un bar, indiferent de cine este ea insotita si cat de multa galagie este in local!

Pontul nr. 10 Relaxeaza-te!

Cel mai important lucru pentru un barbat care vrea sa agate o necunoscuta sexi intr-un bar este starea lui de spirit. Daca este speriat, nervos, agitat si intimidat de frumusetea ei, nu va reusi sa faca o impresie buna femeii pe care a pus ochii. Astfel ca, inainte sa-si ia inima in dinti si sa se indrepte pe ea, barbatul trebuie sa-si gaseasca linistea, sa se relaxeze. Un barbat relaxat, care emana incredere in sine, face o impresie de zece ori mai buna decat unui care pare sa se scape pe el de emotie.

Pontul nr. 9 Acorda atentie si grupului!

O greseala frecvent facuta de barbatii care vor sa agate in baruri este ca invadeaza grupul de oameni din care face parte femeia pe care o considera atragatoare, ignorandu-i total pe ceilalti si concentrandu-si toata atentia asupra ei. Ei bine, atata timp cat femeia se afla cu mai multe persoane la masa, asadar nu este absolut singura, barbatul trebuie sa acorde atentie intregului grup. Dupa ce-si aduna increderea in sine, barbatul interesat de o anumita femeie trebuie sa se duca la „gasca” din care face parte ea si sa intre in vorba si cu ea, dar si cu ceilalti, impartasind impresii si glume. O femeie care va vedea ca „un el nou” este bine primit in grup, ca prietenii ei rad la glumele lui, ca poate sustine o conversatie cu mai multi oameni, va fi mult mai intrigata de „acel el nou” decat de un barbat „mutulica” sau unul care da dovada de proasta crestere si ignora pe toti de la masa, mai putin pe ea.

Pontul nr. 8 Cumpara un rand de shot-uri

Barbatul, mai cu seama cei care au o situatie financiara buna, nu trebuie sa epateze dezvaluind cat de multi bani are, oferindu-se sa plateasca el tot. Poate totusi sa se ofere sa cumpere un rand de shot-uri sau un rand de beri, in functie de ce se bea la masa. Nu trebuie sa ii ia doar femeii care i-a trezit interesul, ci tuturor, ca semn de recunostinta ca a fost primit la masa. Inainte de a comanda bauturile, ideal este sa deschida o conversatie cu privire la preferintele celor de la masa. Poate prefera shot-uri mai dulci, precum Jagermeister sau Sambuca, sau poate le place gustul intepator al Tequilei. Dincolo de faptul ca gestul lui va fi apreciat atat de femeia pe care a pus ochii, cat si de prietenii ei, va avea si un subiect de discutie: preferintele in materie de bauturi alcoolice.

Pontul nr. 7 Nu incerca „sa cumperi” femeia

Orice barbat cu bani trebuie sa se abtina sa arate ca ii are. Dincolo de faptul ca se ofera sa cumpere un singur rand de bere sau de shot-uri, el nu trebuie sa-si deschida portofelul ostentativ pentru ca oamenii sa vada cate hartii si cate carduri are el in el. Nu trebuie sa se laude nici cu excursiile lui pe Riviera Franceza, desconsiderand orice destinatie turistica din Romania. Pana una alta, o femeie cu coloana vertebrala va avea impresia ca el incearca „sa o cumpere” mai degraba decat sa o agate daca acesta actioneaza ostentativ. Barbatul care intra intr-un grup de oameni cu gandul sa agate o femeie trebuie sa dea dovada de modestie, de bun simt, sa vorbeasca atunci cand e cazul, dar si sa taca atunci cand vorbesc ceilalt.

Continuarea pe Lyla.ro.