Ponturi de la un hair-stylist: „Demachiază-ţi” părul

Fiecare întâlnire cu hair-stylistul ar trebui să fie şi o ocazie pentru a învăţa lucruri noi despre îngrijirea părului. Iată ce-am mai aflat de data asta...

27 iun. 2014, 06:28
Ponturi de la un hair-stylist: „Demachiază-ţi” părul

Am apelat la Sorin Stratulat, ambasador L’Oreal Professionnel, pentru a ne oferi câteva sfaturi preţioase pentru îngrijirea şi coafarea părului acasă.
 
Masti pentru par stralucitor

Foloseşte produsele… cu cap!

Oare de ce nu-ţi reuşesc coafurile acasă? Poate fi din cauza măştii cu care tocmai ţi-ai trata părul. „Este important să adaptăm produsele rezultatului dorit şi texturii sau condiţiei parului. De exemplu, dacă vrei o coafură cu volum, nu are sens să insişti cu o masca super hidratantă, optează pentru ceva de reconstrucţie sau volum”, recomandă hair-stylistul.

Citeşte şi Horoscop pentru femei chic: Coafura potrivită în funcţie de zodie
 
„Demachiază”-ţi părul!

Un sfat la fel de important precum cel ce spune să nu adormim cu machiajul pe faţă este… să scăpăm de pelicula de produse de coafat folosite. „Trebuie să privim spălarea părului ca pe o demachiere. După ce ai folosit produse de styling care să facă coafura să reziste sau sa aibă un anumit look, este important să le dai jos”, spune Sorin Stratulat.

Iata cateva ponturi de la hair-stylist pe cosmopolitan.ro.