Porţi ochelari? Iată ce greşeli de machiaj trebuie să eviţi

Iată şase greşeli de machiaj pe care trebuie să le eviţi dacă porţi ochelari de vedere.

17 ian. 2014, 16:13
Porţi ochelari? Iată ce greşeli de machiaj trebuie să eviţi

Farduri închise. Evită fardurile închise la culoare când porţi ochelari pentru că lentilele îţi pot întuneca şi mai mult ochii, scrie eva.ro care citează beautyhigh.com.

Contur de pleoape de culoarea ramelor. Asortând culoarea eyelinerului cu cea a ramelor nu vei face altceva decât să-ţi estompezi ochii, în loc să-i pui în valoare. Încearcă să alegi un tuş de pleoape care este cu câteva nuanţe mai deschis decât culoarea ramelor tale, cu excepţia cazurilor în care ramele sunt albe, crem, bej sau culori foarte deschise.

Aplici mascara şi pe genele inferioare. Este indicat să nu aplici mascara pe genele inferioare. Genele inferioare de culoare închisă plus rama ochelarilor pot crea umbre nedorite pe faţa ta, care te fac să pari obosită.

Citeşte şi FRUMUSEŢE: Iată la ce obiceiuri DĂUNĂTOARE trebuie să renunţi în 2014

Foloseşti corectorul nepotrivit. Cearcănele pot fi puse puternic în evidenţă de ochelari. Alege unul cu tonuri galbene, pentru că oferă acoperire maximă pentru nuanţele vineţii sau roşiatice ale cearcănelor.

Rame groase cu contur subţire sau invers. Este foarte important să foloseşti un contur de ochi asortat cu grosimea ramelor tale. Ramele groase şi late cer un contur al ochilor ceva mai accentuat, iar ramele subţiri unul delicat.

Îţi ignori sprâncenele. Ochii sunt în centrul atenţiei dacă porţi ochelari, ceea ce te poate face să uiţi de importanţa sprâncenelor. Foloseşte o periuţă specială pentru a-ţi aranja sprâncenele şi nu uita să le pensezi la timp.

Citeşte şi Secretele cele mai ascunse ale femeilor, în funcţie de culoarea machiajului ochilor