A dispărut PORTOCALA. Poliţist: Există suspiciunea că a plecat cu un alt bărbat

Disperare în clanul bulibaşei din Izbiceni, judeţul Olt. Ţiganca Portocala, fiica liderului de romi din localitate, a dispărut de acasă şi nimeni nu reuşeşte să-i dea de urmă.

29 iun. 2014, 08:03
A dispărut PORTOCALA. Poliţist: Există suspiciunea că a plecat cu un alt bărbat

Femeia, în vârstă de 23 de ani, căsătorită şi cu copii, este căutată acum de poliţie.

Joi, aceasta a plecat la magazin şi nu s-a mai întors, iar bulibaşa a dat adunarea generală, disperat că poliţiştii nu au dat de urma Portocalei.

Gigel Istrate, bulibaşa din Izbiceni, spune că a luat legătura cu toată lumea.

INCREDIBIL. Mai mulţi romi au făcut o petrecere într-un tramvai din Brăila, printre călători VIDEO

Nimeni nu a văzut-o de la 12.00, a plecat şi nu a mai vazut-o nimeni nici in ziua de azi. A lăsat copiii acasa, s-a dus până la magazin să-şi ia ceva, apoi s-a la o cizmărie să-şi ia o pereche de pantofi, de acolo a vrut sa mearga spre magazin, de la magazin nu a mai ajuns la magazin. Nimeni nu a vazut-o, pur si simplu a disparut aşa. Nu este nicio amenitare, sa facem, sa avem bani, sa dam la cineva. Ea niciodata nu a fost plecata, se ducea până la magazin sa ia mancare la copii şi se întorcea si atat. Avea telefonul la ea, dar l-a inchis”, a arătat bulibaşa.

Purtătorul de cuvânt IPJ Olt, Claudia Radu, a declarat că există suspiciunea că tânăra „ar fi plecat cu un alt bărbat”.

„Până în prezent, nu am reusit să luăm leg cu tânăra. Noi efectuăm cercetari ca pentru orice dispariţi”, a precizat Radu.

DECLARAŢIA lui Adrian Minune de la dispariţia fiicei sale. Ce spune despre iubitul fetei