PORTUGALIA-AUSTRIA 0-0. Cristiano Ronaldo, meciul marilor ratări

PORTUGALIA-AUSTRIA. Cristiano Ronaldo a ratat la EURO 2016 pentru a doua oară şansa de a deveni primul fotbalist care marchează la patru ediţii ale Campionatului European de Fotbal.

18 iun. 2016, 18:07

PORTUGALIA a reuşit un al doilea egal surprinzător în grupa F de la EURO 2016, după 1-1 cu Islanda, urmând sâmbătă seara o remiză albă cu Austria. A fost un 0-0 plin de dinamism, care a culminat cu ratarea unei lovituri de la 11 metri de către starul Cristiano Ronaldo, în minutul 79. Ronaldo a şutat în stânga portarului, dar mingea a întâlnit bara!

Ronaldo a reuşit totuşi să trimită mingea în poartă în minutul 85, dar golul său a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Astfel, în ambele meciuri de sâmbătă din grupa F s-au înregistrat egaluri, meciul Islanda-Ungaria încheindu-se de asemenea la egalitate, 1-1.

Clasament grupa F: 1. Ungaria 4p, 2. Islanda 2p (golaveraj 2-2), 3. Portugalia 2p (golaveraj 1-1), 4. Austria 1p.

Click aici pentru a vedea Portugalia-Austria sau aici sau aici sau aici sau aici sau aici sau aici

Componenţa formaţiilor:

Portugalia: Rui Patrício – Vieirinha, Carvalho, Pepe, Guerreiro – André Gomes, William, João Moutinho, Quaresma – Nani, Ronaldo.

Austria: Almer – Klein, Prödl, Hinteregger, Fuchs – Alaba, Baumgartlinger, Ilsanker – Harnik, Arnautović – Sabitzer.

PORTUGALIA-AUSTRIA LIVE VIDEO PRO TV. Portugalia nu a început ideal această ediţie de Campionat European, doar 1-1 cu Islanda, dar starul său, Cristiano Ronaldo, continuă lupta cu istoria şi cu recordurile. În această seară, împotriva Austriei, el va îmbrăca pentru a 128-a oară tricoul naţionalei lusitane, depăşind astfel recordul lui Figo şi devenind cel mai selecţionat fotbalist portughez din toate timpurile.

PORTUGALIA-AUSTRIA LIVE VIDEO PRO TV. Meciul se joacă pe Parc des Princes, din Paris, unde echipele de club din portugalia nu s-au simţit prea bine de-a lungul vremii, în cele şase meciuri jucate aici obţinând doar două egaluri şi pierzând patru partide.