Posibilă BAZĂ MILITARĂ EXTRATERESTRĂ, descoperită în SIBERIA. Este atât de mare că nu poate fi măsurată

O descoperire impresionată a fost realizată de către o echipă de exploratori ruși în Siberia. O structură megalitică, care seamănă cu o cetate complexă, a fost descoperită în Gornaya Shoria, Siberia și se preconizează a fi cea mai mare din întreaga lume.

20 mart. 2014, 11:36

Cuvântul de ordine, care descrie fotografiile apărute pe mai multe site-uri rusești, este impozant, scrie efemeride.ro. Structura megalitică este construită din pietre de mărimi extrem de mari și pentru a înțelege cât mai bine despre ce este vorba se face o comparație cu ruinele de la Baalbek din Liban. În același context, construcția din Gornaya Shoria este enorm mai mare și nimeni nu îți poate explica modalitatea sau tehnologia cu care a fost ridicată.

Citeşte şi Întâlnirea de GRADUL 3 este iminentă. Un vânător de EXTRATEREŞTRI anunţă când va avea loc

Greutatea medie ale pietrelor cu care au fost construite Marea Piramidă este de aproximativ 2,5 tone, pietrele care alcătuiesc Stonehenge au o greutate de circa 50 de tone, iar cele din structura misterioasă din Siberia depășesc 40 de metri înălțime. La primele calcule se estimează că aceste pietre pot cântări între 2000 și 4000 de tone.

Este imposibil să ne imaginăm că o civilizație străveche, care nu poseda o tehnologie mult mai avansată decât cea din prezent, putea ridica o asemenea enormitate. Probabil că misterul istoriei planetei noastre este mult mai adânc decât îți poate imagina mintea omului actual pentru că o asemenea construcție nu ar fi putut fi realizată decât ignorând gravitația și pentru a se ajunge în acel punct este nevoie de milenii și numeroase minți strălucite.

Citeşte şi MISTERUL muntelui Pic de Bugarach. Lumea crede că de acolo „îşi fac plinul” extratereştrii

Aceasta este una dintre cauzele pentru care se crede că această construcție a fost realizată folosindu-se tehnologie extraterestră și după cum susțin cei care au descoperit-o este posibil ca o civilizație extraterestră s-o fi folosit precum bază militară. Deocamdată, niciun specialist nu a ajuns la fața locului pentru a aduna probe pentru determinarea perioadei în care a fost ridicată.

Această structură megalitică este o altă dovadă că civilizația din care facem parte ocupă doar o pagină simplă din cartea istoriei aceste planete, cu toate că celor mai mulți dintre noi le place să creadă contrariul.