Poşta belgiană a confecţionat timbre comestibile din ciocolată

Belgienii s-au apucat deja să pregătească din timp ce ştiu ei mai bine, şi anume, diverse creaţii din ciocolată.Cea mai interesantă dintre acestea este timbrul de ciocolată care, pe lângă faptul că este o adevărată artă, este comestibil şi delicios.

28 mart. 2013, 21:16
Poşta belgiană a confecţionat timbre comestibile din ciocolată

Ţara este cunoscută pentru calitatea şi gustul unic al ciocolatei preparate. În ajunul Sfintei Sărbători a Paştelui, tone de cacao, lapte şi zahăr se revarsă generos în laboratoarele de taină ale maeştrilor cofetari spre a lansa pe piaţă ouă şi iepuraşi de diferite forme şi mărimi.

Atât localnicii, cât şi turiştii se înghesuie să cumpere delicioasele produse. Şi, evident, clienţii cei mai credincioşi şi mai insistenţi sunt copiii.

Dar atracţia pregătirilor pascale este una inedită anul acesta. Belgienii au mers atât de departe, încât au făcut şi timbre de ciocolată. În data de 6 februarie, Bpost (posta belgiană) a lansat, în Mechelen, aceste creaţii care se pot lipi ca timbrele poştale tradiţionale pe plicul scrisorii, dar, în acelaşi timp, se pot consuma pe post de delicatesă de ciocolată, acestea topindu-se în gură, scrie buzzfeed.com.

Luni, Poşta belgiană a pus în circulaţie 538.000 de astfel de timbre care se lipesc pe plic cu o esenţă specială de cacao şi sunt imprimate cu diferite desene realizate din ciocolată preparată special. În plus, au şi o aromă puternică şi apetisantă.