Postarea de un milion de like-uri a lui Mark Zuckerberg. „Mama Chewbacca” a avut parte de o surpriză de proporţii

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a fost complet impresionat de "Mama Chewbacca" care în doar câteva zile a devenit protagonista celui mai vizionat filmuleţ de pe Facebook Live. Drept premiu pentru această mare realizare a femeii, Zuckerberg a invitat-o pe aceasta la sediul Facebook. 

25 mai 2016, 09:43

Şi asta nu a fost tot. Candace Payne alias „Mama Chewbacca” a avut parte de surpriza vieţii ei. Zuckerberg a făcut posibilă întânirea dintre femeie, fană înrăită a personajelor din Războiul Stelelor, şi însuşi Chewbacca.

Mark Zuckerberg a imortalizat întâlnirea dintre cei doi şi a postat fotografiile pe reţeaua de socializare, lucru care a isterizat utilizatorii Facebook. În doar câteva ore, postarea lui Zucherberg a adunat peste 100 de mii de share-uri, un milion de like-uri şi sute de mii de comentarii.

Candace Payne este protagonista unui clip care a strâns nu mai puţin de 135 de milioane de vizualizări pe Facebook, în cinci zile. În videoclipul care a devenit viral într-un timp record, Candace, mamă a doi copii, probează pentru prima oară masca personajului „Chewbacca” din „Războiul Stelelor”.