Poştaş atacat de un câine de luptă. Omul a fost operat de urgenţă

Un poştaş ieşean a fost pe punctul de a-şi pierde braţul drept după ce a fost atacat de un câine, în timp ce se afla pe sector. Evenimentul neplăcut s-a petrecut luni, când Iulian Berariu, lucrător în cadrul Oficiului Judeţean de Poştă Iaşi de 18 ani, se afla într-o zonă de case situată în spatele Mitropoliei.

15 aug. 2014, 08:19
Poştaş atacat de un câine de luptă. Omul a fost operat de urgenţă

„Domnul Berariu era în timpul programului în momentul incidentului. Nu este un caz singular, poştaşii sunt atacaţi de câini, şi nu mă refer doar la câinii comunitari, chiar şi câini din curţile oamenilor. Dar acum este inimaginabil ce s-a putut întâmpla. Acel câine, o corcitură între pitbull şi rotweiller din câte am înţeles, a sărit peste poartă şi l-a atacat pe lucrătorul poştal. Cei care îi ţin acum locul poştaşului pe sector ne-au spus că acel câine nu mai este în curte, probabil l-au dus la cineva pentru că a venit şi poliţia acolo”, a precizat Elena Bârlescu, lidera de sindicat din cadrul OJP Iaşi, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Citeşte şi Rămâi fără cuvinte. Ce face un CÂINE cu SUFLET MARE când vede peşti APROAPE MORŢI pe asfalt VIDEO VIRAL

Imediat după producerea incidentului, Iulian Berariu a fost operat de urgenţă la Spitalul Clinic Parhon, iar la două zile distanţă a fost externat, acum aflându-se în concediu medical. „Imediat după operaţie, care a durat vreo trei ore, nici nu-şi mai simţea degetele, dar acum şi-a mai revenit. A avut noroc că l-a salvat un vecin cu un par, practic câinele îi muşcase din carne. Mai mult, exista posibilitatea să îi fie atinsă vreo venă şi ar fi fost mult mai grav. Momentan se află în concediu medical plătit pentru două-trei săptămâni, depinde cum evoluează recuperarea”, a completat Elena Bârlescu.