Pot cazinourile să te dea afară dacă câştigi prea mult?

Nu există jucător de cazino care să nu îşi dorească să falimenteze la propriu un cazino. Fie că îşi doreşte să o facă din faţa unui slot, fie ca o face de la una din mesele de joc prezente în incintă, dorinţa aceasta este prezentă şi mai acut decât niciodată la jucători.

11 aug. 2022, 22:23
Pot cazinourile să te dea afară dacă câştigi prea mult?

În fond, cum să nu îţi doreşti un premiu care să îţi îndeplinească toate dorinţele? Intri într-un cazino atât pentru adrenalina şi distracţia de care ai nevoie dar să o recunoaştem, un câştig astronomic este tot ceea ce îţi doreşti.

Şi dacă tot eşti pe o curbă ascendentă a norocului, este posibil ca un cazino să îţi refuze accesul la un câştig şi mai mare şi să te dea afară la propriu din cazino? Despre aceste ipostaze vom discuta în rândurile următoare, deci dacă eşti interesat citeşte-le cu atenţie.

De ce ar vrea cazinourile să dea afară câştigătorii?

Se poate spune că Pokerstars Romania a devenit deja un fenomen naţional pentru iubitorii jocului de poker. Variantele de poker cele mai incitante din care nu lipsesc Texas Omaha sau Texas Hold’em te aşteaptă pe platforma într-o largă varietate de forme și mize.

Trebuie doar un cont, să îţi alegi apoi jocul preferat şi să treci direct la joc. Şi dacă îmbini la perfecţie abilităţile proprii cu norocul, atunci ai cele mai mari şanse să intri în posesia unui premiu consistent în bani.

Dacă ai ajuns în acest stadiu, nimeni şi nimic nu te va opri să îţi încasezi premiul obţinut, indiferent de valoarea lui. Şi cu asta am desfiinţat o legendă urbană conform căreia cazinourile sunt reticente atunci când vine vorba despre câştiguri mari şi că nu mai permit accesul la joc norocosului câştigător.

Dimpotrivă, cazinourile răspândesc imediat vestea că ai devenit peste noapte un jucător de succes şi că ai încasat în contul personal o sumă ameţitoare. Poate că într-un cazino ilegal asemenea lucruri sunt la ordinea zilei, dar de ce să te complici când ai atâtea oferte legale?

Dacă joci într-un cazino online, este necesar să ai un cont de jucător care o să îţi dea ulterior dreptul să accesezi ce joc vrei. Şi chiar poţi participa la turnee înzestrate cu premii mari, fără ca acest lucru să te coste nici măcar un leu.

Dacă eşti însă adeptul jocului într-un cazino fizic, cu atât mai mult succesul tău va fi unul răsunător. Ai câştigat jackpot-ul de milioane la păcănele, imediat răsună o muzică antrenantă şi aparatul tău devine un curcubeu de culori.

Şi inevitabil, oamenii cazinoului ajung imediat la tine, te felicită şi aduc vestea câştigului şi celorlalţi jucători. Tocmai ai devenit posesorul unei sume imense şi în nici un caz nu o să fi dat afară din cazino din cauza acesteia.

Cazinourile interzic jucătorii de succes în număratul cărţilor

Nimic mai greşit decât această impresie generală pe care o au toţi cei care fac referire la jocul de blackjack. Acesta este jocul de masă ideal unde număratul cărţilor îţi poate aduce câştigurile dorite, dacă stăpâneşti la perfecţie această strategie.

Majoritatea jucătorilor care pariază la o masă de blackjack o fac pentru că îi atrage modul incitant în care acest joc se desfăşoară cât şi cotele bune de pariuri oferite. Şi atâta timp cât nu trişează sau nu au o înţelegere ascunsă cu dealerul, pot câştiga nelimitat.

La fel stau lucrurile şi cu jucătorii care stăpânesc tehnica de numărat a cărţilor. Nici aceştia nu fac nimic ilegal, doar că îşi folosesc în mod profitabil capacităţile intelectuale cu care sunt înzestraţi. Şi atâta timp cât fac acest lucru în limita legii, îşi pot păstra câştigurile obţinute.

Este posibil însă că anumite cazinouri să interzică accesul la masa de blackjack pentru jucătorii de succes în număratul cărţilor. De obicei, aceste interdicţii apar în cazinourile ilegale, unde asemenea practici sunt interzise.

Într-un cazino legal însă, asemenea practici sunt permise, pentru că per total un cazino va fi întotdeauna pe plus din punct de vedere financiar. Nu poate interzice această practică pentru că puţini o stăpânesc, aşa că şi prejudiciul unui cazino în acest caz este unul insignifiant.

Toate jocurile de masă, inclusiv cel de blackjack, vin la pachet cu o caracteristică care se numeşte margine de casă. În cazul jocului de blackjack, această caracteristică este de 1%, ceea ce înseamnă că la fiecare pariu depus, acest procent revine în mod obligatoriu cazinoului.

Lucrurile sunt simple deci, orice masă de blackjack, indiferent dacă la ea se găseşte un jucător expert în număratul cărţilor, aduce întotdeauna profit cazinoului. În final, de ce să pierzi la popularitate interzicând accesul unor asemenea jucători când poţi profita de pe urma lor?

Cazinourile ţin minte jucătorii care câştigă mult

Nu numai că îi ţin minte dar îi şi celebrează prin fotografii dispuse chiar la intrarea în cazino. În acest fel, dacă intri într-o asemenea locaţie, vezi o fotografie cu un jucător fericit care ţine în mână un cec imens pe care este trecută suma câştigată.

Care este scopul acestei trataţii speciale de care norocoşii au parte? Se transmite ideea că în acel cazino câştigurile se pot dobândi cu uşurinţă şi dacă ajungi să fi un asemenea câştigător o să ai la rândul tău un loc de cinste.

Şi dacă acel norocos a reuşit, de ce să nu reuşeşti şi tu? Creşte în acest fel popularitatea cazinoului şi implicit numărul de jucători care îi trec pragul în fiecare zi. Este de fapt o minunată modalitate de marketing gratuită pe care cazinourile o au la îndemână şi de care se folosesc de fiecare dată.

Să nu uităm însă şi de atmosfera unică pe care cazinourile o pun la dispoziţia clienţilor săi. În afară de publicarea fotografiilor cu jucătorii de succes şi cu premiile lor colosale, într-un cazino te simţi că la tine acasă.

Mâncăruri alese şi băuturi la discreţie, lux exorbitant, toate acestea nu fac decât să te invite să îi treci pragul cât mai curând posibil. Ori tocmai aici câştiga cazinourile, premiază câştigătorii, îi un la loc de cinste dar oferă şi celorlalţi aceeaşi şansă de câştig.

Concluzie

Ideea că un cazino, indiferent dacă este online sau fizic, nu îşi doreşte ca tu să ai parte de un câştig important este una falsă. Dimpotrivă, un câştig mare este popularizat imediat de către cazino, dând un imbold suplimentar la joc celorlalţi pariori.

Dacă ai abilităţi în număratul cărţilor la blackjack, pune-le în aplicare cât mai repede. Şi dacă vei obţine un câştig atât de mare încât să îţi îndeplineşti toate dorinţele, te vei convinge că nimeni nu ţi-l va interzice şi mai mult decât atât, vei deveni peste noapte extrem de popular!