POVESTE ADEVĂRATĂ. Soţia a descoperit că soţul are amantă. Ce cadou i-a oferit de ziua lui. N-o să uite niciodată

Această femeie cu siguranţă s-a ghidat după proverbul „Răzbunarea este un fel de mâncare care se serveşte cel mai bine rece”. Ea a descoperit că soţul ei avea o amantă şi a decis să se răzbune în cel mai prielnic moment posibil: ziua de naştere a soţului ei. Cu siguranţă bărbatul nu va uita niciodată surpriza de care a avut parte în acea zi… Citiţi povestea până la sfârşit, va merita!

15 dec. 2018, 07:57
POVESTE ADEVĂRATĂ. Soţia a descoperit că soţul are amantă. Ce cadou i-a oferit de ziua lui. N-o să uite niciodată

„Bănuiam că soţul meu mă înşeală şi aveam mai multe semnale în acest sens. În mod constant râdea sau zâmbea când trimitea mesaje de pe telefonul mobil şi spunea mereu că e mama lui când îl întrebam cu cine vorbeşte. Apoi, ajungea târziu în fiecare seară de la serviciu. Când am sunat la birou, colegii săi au spus că plecase de câteva ore. L-am întrebat ce se întâmplă, iar el râdea şi spunea că e o glumă pe care o făceau tot timpul între ei la birou.

Citeşte şi Soţul se trezeşte mahmur şi cu un ochi vânăt. Apoi, găseşte un bilet ciudat de la soţie şi începe să plângă

Ultimul pai pe foc – când am ştiut sigur că ceva era în neregulă – a fost atunci când a plecat „să ia lapte” la ora 23:30 şi a revenit acasă la 2 noaptea. După atâţia ani de mariaj, vă pot spune un lucru: dacă credeţi că partenerul vostru vă înşeală, angajaţi un detectiv particular. Ei sunt buni pe ceea ce fac şi adună dovezi importante pentru un eventual divorţ.

La acel moment nu am făcut nimic, dar am aşteptat câteva luni până când a sosit ziua lui de naştere. Probabil că vă gândiţi de ce naiba am aşteptat atâtea luni să îl confrunt? Trebuia să fac asta neapărat cu ocazia zilei lui de naştere? Răspunsul la prima întrebare este că am vrut să adun cât mai multe dovezi pe care să le pot transmite avocatului meu, dar şi să-mi găsesc o nouă locuinţă, etc.

Răspunzând la a doua întrebare, desigur, trebuia să fie ziua lui de naştere. Când l-am întrebat ce cadou vrea de ziua lui, el a insistat să plec din oraş cu prietenele mele. Asta pentru că pur şi simplu avea de lucru şi nu dorea să-şi amintească că îmbătrâneşte.

Dar am aflat că pregătea ceva când am descoperit o sticlă de şampanie şi două pahare ascunse în dulapul lui. Deci, am făcut ceea ce ar fi făcut orice femeie sensibilă. Am plecat şi m-am prefăcut că am părăsit oraşul. După aceea, am sunat familia soţului: pe mama, tatăl, sora lui şi câţiva dintre prietenii săi. Le-am spus că vreau să-i fac o mare surpriză şi să ne strecurăm în camera lui cu confetti, prăjituri şi un tort mare cu lumânări. Sună distractiv, nu-i aşa?

M-am întâlnit cu toţi în faţa apartamentului nostru la 8:30 dimineaţa. Soacra mea ţinea tortul şi le-am reamintit tuturor să facă linişte. Am scos cheia şi am descuiat; am deschis uşa şi am traversat holul spre dormitor. Fiecare dintre noi cu confetti şi mama lui ţinând tortul şi zâmbind cu gura până la urechi.

Ei bine, când am intrat în dormitor, am strigat toţi: SURPRIZĂ!

Dar surpriza era chiar în faţa ochilor noştri: soţul meu, complet gol, cu amanta sa, privindu-ne cu ochii larg deschişi. Soacra mea a scăpat tortul, sora lui a început să ţipe şi la fel şi tatăl lui. M-am prefăcut că sunt îngrozită, când prietenii noştri m-au scos din cameră ţipând la el. Soţul meu, pardon fostul meu soţ, suspina şi striga cum de am putut face una ca asta, în timp ce amanta lui încerca cu disperare să-şi pună chiloţii şi să plece.

E de prisos să mai spun, a fost unul dintre cele mai tari cadouri aniversare pe care le-am dăruit vreodată.”