POVESTE ADEVĂRATĂ. A vrut să îşi înşele soţia cu prietena ei. A avut parte de un ŞOC VIDEO

Minciuna are picioare scurte, spune o vorbă din popor. Cei care au mințit măcar o dată în viață știu că este adevărat. Totuși, asta nu îi impiedică pe unii să încerce să scape basma curată. Un bărbat a crezut că își poate ascunde aventurile extraconjugale de soția lui, însă, în cele din urmă, femeia l-a prins.

02 mart. 2016, 11:42
POVESTE ADEVĂRATĂ. A vrut să îşi înşele soţia cu prietena ei. A avut parte de un ŞOC VIDEO

Minciunile lui au fost dezvăluite într-o zi, când intenționa să își înșele nevasta cu una dintre prietenele ei cele mai bune, scrie click.ro. Bărbatul și-a luat motocicleta și a plecat spre casa celei cu care spera să trăiască momente de pasiune. Când a ajuns acolo, situația s-a schimbat radical. A bătut la ușă, iar în loc să îi deschidă prietena soției lui, a răspuns chiar cea pe care voia să o înșele.

Citeşte şi Gabriela Cristea, înşelată de Tavi Clonda? Artistul a fost surprins în ipostaze incendiare cu o colegă de scenă FOTO

„Te-am prins”, a exclamat femeia, furioasă. Aceasta a pus totul la cale împreună cu prietena ei. Cele două au vorbit pe o rețea socială, unde nevasta suspicioasă a rugat-o pe amică să stabilească o întâlnire cu soțul ei, pentru a verifica dacă este dispus să o înșele.

În cele din urmă, după o ceartă tensionată, la sfârșitul videoclipului, femeia îi spune soțului ei că nu își va mai vedea niciodată fiul, pe care îl au împreună, și că vrea să divorțeze.