Poveste adevărată: „Am filmat-o pe mama facand sex cu prietenul meu”. Continuarea e şocantă

O tanara din Statele Unite ale Americii a povestit sub anonimat pe Reddit ca traieste momente de groaza si este sfasiata dupa ce si-a prins mama facand sex cu prietenul ei.

14 dec. 2015, 14:32
Poveste adevărată: „Am filmat-o pe mama facand sex cu prietenul meu”. Continuarea e şocantă

Cred ca intre ei este o legatura de luni bune. Imi aduc aminte ca in septembrie AJ, prietenul meu, a venit la noi la cina, sub pretextul ca are nevoie de ajutor cu cateva probleme la chimie, de la mama mea. 5 zile mai tarziu, l-am vazut cum pleca de la noi din cartier. Singurul loc unde putea sa fi venit era la mine acasa, avand in vedere ca AJ locuieste destul de departe de noi. Atunci nu mi s-a parut nimic iesit din comun, pentru ca imediat dupa ce l-am vazut, m-a sunat si mi-a spus ca a fost pe la mine, ca sa lucram la chimie, dar nu m-a gasit acasa asa ca a plecat.

Insa, la cateva sapatamani dupa aceea am inceput sa vad lucruri dubioase in casa. Uneori era vorba despre activitate in reteaua mea wifi, vedeam ca AJ se loga cu contul lui de FB la noi, cand nu eram acasa. Alte ori imi gaseam pantofii din dulap ingramaditi, ca si cand ar fi fost nevoie de loc pentru alta pereche de pantofi.
Asa ca am decis sa vad ce se petrece. Am pus o camera de luat vederi in sufragerie sa vad exact daca AJ vine la mine cat nu sunt acasa. Apoi m-am uitat la imagini. Am simtit ca mi se rupe sufletul: AJ si cu mama au facut sex ca doua animale pe canapeaua noastra din sufragerie”, povesteste indurerata fata.
Dupa ce a fost martora acestor momente, tanara a cerut sfatul internautilor, avand in vedere ca se confrunta cu o problema si mai mare.
„Din ce am vazut, pe langa faptul ca sunt distrusa, nici macar nu s-au protejat. ..Daca mama ramane insarcinata cu AJ, nu stiu ce sa ma fac. Nu pot vorbi cu niciunul dintre ei, ii evit cat pot de mult” spune ea.
Aproape toti cei care au citit povestea tragica au sfatutit-o pe tanara sa vorbeasca atata cu mama ei cat si cu amicul ei AJ despre cele petrecute, pentru a putea trece peste soc.