POVESTE ADEVĂRATĂ. „Am intrat în telefonul soţului şi am găsit poze cu mama dezbrăcată”. Cum s-a răzbunat tânăra

O curiozitate a împins-o pe Tania să umble în telefonul soțului, în timp ce acesta nu se afla în apropiere. Din nefericire pentru ea, gestul femeii avea să fie ultimul în calitate de soție a partenerului său de viață pentru că în câteva zile înainta actele pentru a divorța.

14 mai 2019, 13:04
POVESTE ADEVĂRATĂ. „Am intrat în telefonul soţului şi am găsit poze cu mama dezbrăcată”. Cum s-a răzbunat tânăra

Pentru tânăra de 27 de ani relația cu soțul său era desprinsă parcă din povești, însă totul s-a surpat în momentul în care a descoperit ceva la care nu s-ar fi gândit nici măcar în trei vieți, scrie a1.ro.

În momentul în care a intrat în telefon a descoperit fotografii cu mama sa dezbrăcată, apoi nebunia a continuat pentru că a găsit și câteva convorbiri online între bărbat și cea care i-a dat viață. convorbiri pasionale, de dragoste.

Citeşte şi Un taximetrist s-a sinucis într-un apartament din centrul Vasluiului. Tânărul de 31 de ani a fost găsit de mama sa

Șocată, femeia a sunat-o pe mama sa și a pus-o în fața faptului împlinit. după o scută investigație, soția înșelată a aflat ceva și mai grav. Cei doi aveau o relație de mai bine de șase ani, ceea ce a reprezentat cireașa de pe tortul adulterului.

Nervoasă, tânăra a găsit soluția pentru a se răzbuna. A povestit întreaga istorie în direct la un radio din Australia, locul în care s-a petrecut totul. În cadrul show-ului matinal, „Kyle and Jackie ‘O’ „, o populară emisiune la Antipozi, Tania a spus totul spre surprinderea generală: „Am căutat în telefon într-o seară și am văzut pozele. Nu-mi venea să cred. Aveam impresia că visez, că am un coșmar. Am aflat ulterior că relația lor dura de… 6 ani! Da, ați auzit bine… De 6 ani. Am vrut să spun totul la radio pentru că am simțit că așa am să mă răzbun. Am început procedura de divorț a doua zi. Pentru mine, ei nu mai există”, a spus femeia înșelată