POVESTE ADEVĂRATĂ. Andreea s-a prostituat pentru fata de care era îndrăgostită. Ce a urmat după ce a rămas gravidă cu unul din clienţi

Andreea, o fată de 16 ani care s-a îndrăgostit de o tânără mai mare decât ea, pe care a cunoscut-o într-un centru de plasament din Iași, are o poveste desprinsă, parcă, dintr-un film de dramă. A acceptat să se prostitueze pentru această fată, rămânând gravidă de la o vârstă fragedă.

19 oct. 2017, 11:02
POVESTE ADEVĂRATĂ. Andreea s-a prostituat pentru fata de care era îndrăgostită. Ce a urmat după ce a rămas gravidă cu unul din clienţi

Andreea a acceptat să-si vândă trupul din dragoste pentru iubita ei, o fată mai mare decât ea, dar în momentul în care a aflat că este gravidă cu un client a decis să nu renunțe la sarcină, scrie bzi.ro. Acum, minora este victimă în două dosare, iar judecatorii de la Tribunalul Iași l-au condamnat pe unul dintre proxeneții fetei.

Citeşte şi SCANDAL SEXUAL. Formaţia Pussycat Dolls s-a prostituat pentru faimă. „Nu eram într-o trupă de fete. Eram într-o reţea de prostituţie”

„O cunoșteam pe Roman Sunita de apropximativ 3 ani, am o relație de iubire cu aceasta încă din anul 2016 și când fugeam din Centrul de plasament mă întâlneam cu ea în diferite locuri. Am decis să rămânem împreună și să nu ne mai întoarcem la Centru. Am vrut să avem viața noastră”, a declarat Andreea, care s-a prostituat deoarece era singura variantă pe care a înțeles să o folosească pentru a scăpa de sărăcie.

Mirajul banilor și dragostea pe care i-o purta Sunitei Roman, fata ce îi era iubită, confidentă, prietenă și ulterior proxenetă sunt elementele pentru care Andreea a acceptat să-și vânda trupul bărbaților dornici de aventuri contra cost.

Citeşte şi Un patron de studio de videochat şi-a pus modelele să se prostitueze în Anglia. Cum le convigea ieşeanul pe fete

Afacerea, pusă la cale de Sergiu Rusciuc, un tânăr care a fost și el în Centrul de plasament, care era prieten cu victima și cu Sunita Roman, a adus un profit, susțin procurorii DIICOT de aproximativ 10.000 lei, însă Andreea a rămas cu o povară pe umeri: unuia dintre clienții săi i s-a rupt prezervativul, iar fata a rămas gravidă în 2016, nedorind să renunțe la copil. 

Procesul se desfășoară la Tribunalul Iași, acolo unde Sergiu Rusciuc și Sunita Roman urmează să își afle pedeapsa.