POVESTE ADEVĂRATĂ: Cum a devenit amanta soţului meu dădaca fetiţei noastre

Povestea de viata a Ralucai este desprinsa din scenariile de la Hollywood. Dupa ce a divortat de sotul ei, din cauza amantei, aceasta a devenit prietena cu amanta. Cele doua sunt astazi atat de bune prietene incat amanta fostului ei sot este astazi doica pentru fetita celor doi. Citeste mai jos povestea Ralucai, spusa chiar de ea.

27 iul. 2015, 08:59
POVESTE ADEVĂRATĂ: Cum a devenit amanta soţului meu dădaca fetiţei noastre

„In februarie 2014 am aflat ca sotul meu ma insala. O prietena foarte buna mi-a spus ca l-a vazut in cateva seri pe la restaurantele din Centrul Vechi, cu o blonda putin mai plinuta decat mine. In tot acest timp, eu ma chinuiam sa fac rost de bani de hrana pentru fetita mea, de fapt, a noastra. El petrecea noptile in afara dormitorului conjugal de ceva timp.

Am descoperit si eu cine este Simona, intr-un final, intr-o zi in care l-am urmarit pe sotul meu. Asta s-a intamplat undeva prin luna aprilie a anului trecut. Am fost atat de agitata incat amanta sotului meu era nevoita sa cheme Salvarea: tensiunea mea crescuse prea mult si eram pe punctul de a muri. Sotului meu nici ca i-a pasat de starea mea de sanatate. Simona, amanta, a fost cea care m-a insotit la spital, cea care a dat telefoane la parintii mei si mi-a anuntat prietenii. Am stat o zi in spital cu perfuzii, iar a doua zi, cand mi-am mai revenit din soc, parintii mei mi-au sugerat sa divortez fara niciun fel de ezitare. Zis si facut. M-am interesat de procedura divortului, un divort ce a durat un an si ceva (am fost divortat cu acte in regula pe 24 iunie 2015).

Poveste adevărată: „Am o căsnicie de faţadă şi o relaţie extraconjugală bolnavă

La o saptamana dupa ce l-am descoperit pe sotul meu in pat cu amanta, primesc un mesaj de la Simona: ‘Vino in oras la o cafea, vreau sa discutam’. Am mers sa aflu ce doreste. Eu ma gandeam ca poate imi va da o informatie pe care nu o stiam despre sotul meu”

Conversatia dintre Raluca si Simona de la cafea
Raluca: – Sa stii ca nu te judec pe tine atat de mult cat il judec pe el. Totusi, nu am inteles ce i-a lipsit… chiar nu am inteles.
Simona: – Raluca, as vrea sa stii ceva. Si, te rog mult, sa ma asculti. Eu stiu toata povestea voastra de iubire. Stiu ca te-ai chinuit ani de zile sa ramani insarcinata. Sotul tau mi-a povestit tot. Te jignea la fiecare intalnire. Mi-ar fi placut sa iau contactul de mult cu tine dar el, el doar ma platea. Eu acceptam sa ies cu el pentru ca aveam nevoie de bani, am nevoie de bani pentru a-mi creste baietelul.
R: – Daca ai impresia ca te poti justifica cu asta, nu stii cu cine vorbesti.
S: – Te rog, lasa-ma sa continui.

(Dupa cateva momente de ezitare, Simona incepe sa varse cateva lacrimi)

S: – Raluca, eu am ramas insarcinata cu sotul tau, dar, pentru ca m-am gandit la tine, la raul pe care il pot face familiei tale, si fetitei voastre, total nevinovate, am avortat. Nu am vrut sa stau deloc in calea fericirii tale.

(Raluca este vizibil emotionata de povestea amantei sotului ei si incepe sa i se faca mila tot mai tare)

R: – Imi pare rau sa aud asta…
S: – In urma avortului suferit, medicii mi-au spus ca nu voi mai putea fi niciodata mama.

(Raluca este gatuita de emotie)

S: – Singurul lucru pe care mi l-as dori, daca imi permiti, este sa am grija de fetita ta cat timp esti plecata la munca. Il pot aduce pe Rares (n.r.: copilul amantei) sa se joace cu ea din cand in cand, pentru nu fi singura. Este singurul mod in care m-as putea razbuna pentru raul pe care ti l-am provocat”.

Ralucai i-a luat ceva vreme pentru a accepta aceasta oferta cu totul inedita. Astazi, cele doua femei care au avut in comun acelasi barbat, sunt, dupa cum relateaza ele, cele mai bune prietene. Simona s-a recasatorit intre timp cu fostul ei sot (cel cu care il are pe Rares) iar Raluca este o mama singura extrem de fericita, care inca spera ca va intalni un barbat diferit de fostul ei sot.

 

Mai multe detalii pe Revista Teo