POVESTE ADEVĂRATĂ. „Îmi spune că mă iubeşte, dar mă înşală de mulţi ani…”

"Am o relaţie de 10 ani cu viitorul meu soţ. Totul merge foarte bine, doar că, uneori, mă mai înşală cu o tipă, aceeaşi cu care are o aventură de câţiva ani. Anul trecut am rămas însărcinată cu al doilea copil şi am decis împreună să-l păstrăm. L-am rugat să termine cu ea, dar tot în braţele ei a ajuns. În toamnă avem nunta, dar am ajuns într-un punct în care nu ştiu ce să mai fac: îmi spune că mă iubeşte, dar mă înşală de atâţi ani doar pentru unele satisfacţii sexuale pe care ea i le oferă. Spune că nu poate cu mine pentru că nu vrea să mă rănească sau să mă facă să mă simt prost, deşi eu i-a zis că am putea încerca lucruri noi. Nu ştiu dacă vreau să merg mai departe cu el, dar mă gândesc la copii… Te rog, dă-mi un sfat", a scris o cititoare. 

08 oct. 2016, 06:59
POVESTE ADEVĂRATĂ. „Îmi spune că mă iubeşte, dar mă înşală de mulţi ani…”

Dacă iubitul tău a continuat să se vadă cu cealaltă femeie în timp ce tu erai însărcinată, deşi tu l-ai rugat în mod specific să nu facă asta, e destul de greu de presupus că el va renunţa la ea, în orice circumstanţe, a spus psihologul, potrivit libertatea.ro.

Citeşte şi Lucruri pe care femeile nu le suportă la bărbaţi

Probabil că ei vor rupe relaţia doar atunci când va vrea ea, pentru că el e clar că o doreşte. Cu atât mai mult cu cât ţi-a şi spus care e motivul. Ar fi interesant de ştiut care e viziunea ei asupra situaţiei. Având în vedere că el urmează să se căsătorească cu tine, mai ales că aveţi şi doi copii, mă gândesc că nici ei nu-i e uşor. Ai putea să-i atragi atenţia viitorului tău soţ că, în cazul în care continuă relaţia cu ea, s-ar putea trezi că vine într-o zi şi-i spune că e gravidă. Ce-o să facă atunci, vă ia de neveste pe amândouă? De asemenea, faptul că el îşi permite să aibă încă o iubită, îţi dă şi ţie acelaşi drept. Oare ce părere ar avea el dacă tu găseşti un alt bărbat care să te respecte aşa cum îţi doreşti? Ar suporta şi el să aibă concurenţă, aşa cum suporţi tu? Eu l-aş întreba.