POVESTE ADEVĂRATĂ. „Mă simt murdară de fiecare dată când gândul îmi fuge la el”

Ne-am despărțit temporar și am hotărât sa mă cunosc mai bine cu A., dar în secret, căci amndorura ne era teama de reacția fostului (persoana importanta). E totul așa ciudat! O sa încep cu începutul. l-am cunoscut pe actualul meu logodnic F. în urma cu 5 ani în afară țării, el fiind de alta naționalitate! Era așa de tandru… și protectiv! M-a convins sa mă mult în tara lui de origine și am fost fericita sa o fac.

07 apr. 2017, 10:38
POVESTE ADEVĂRATĂ. „Mă simt murdară de fiecare dată când gândul îmi fuge la el”

Mă simțeam împlinită, era totul frumos cu excepția faptului ca ai lui mă înțepau mereu (probabil nici în prezent nu mă pot vedea), scrie andreilaslau.ro. De aici, a pornit totul. Am plecat amândoi, ne-am întors, dar nu știu exact unde s-a rupt totul… efectiv ne distanțat! Îi repetam în fiecare zi ca a uitat sa fie atent, ca a uitat sa mă iubească, câteodată îmi vorbea si urat. Noul meu loc de munca ne-a distanțat și mai mult căci aici am cunoscut un barbat. A., era misterios, la fel de protectiv, cum era F la început! Am aflat intre timp ca A. are o fetiță și ca e divorțat!

Citeşte şi 7 poziţii sexuale pentru bărbaţii cu penis mic

M-am îndrăgostit de el cu timpul, m-a făcut sa mă îndrăgostesc prin faptul ca era îndrăgostit de mine nebunește, in felul sau. Au urmat 3 luni în care m-am detașat tot mai mult de F., 3 luni în care vorbeam la telefon cu A., punctul culminant ce a marcat sfârșitul relației mele a fost de Revelion când F. a decis sa petreacă acasă în familie iar eu am stat singura în casa în care locuiam amândoi, pentru ca am refuzat sa merg acasă la el (sau cel puțin așteptăm să vină el acasă sa mă ia, dar nu a făcut o căci se puseseră toți sa mănânce).

Ne-am despărțit temporar și am hotărât sa mă cunosc mai bine cu A., dar în secret, căci amndorura ne era teama de reacția fostului (persoana importanta). Au fost doar săruturi și îmbrățișări puternice, priviri ce mi-au marcat viața. Am descoperit în A. un caracter impulsiv, am hotărât sa stau departe, sa îl supraveghez. Caracterul sau și faptul ca avea o fata (mă zăpăcea gândul ca puteau sa se împace cu sotia pentru binele fetei), m-au împins sa îi zic lui A. ca nu vreau nimic de la el.

Am intuit bine: prea impulsiv și laș; l-a căutat pe F. și i-a spus o poveste în care eu îl stresam iar el nu mă voia (de frica ca va păți el ceva, m-a invinovatit pe mine, sperând în despărțirea mea definitiva de F.). Nu a fost așa caci F., mă cu cunoaste extrem de bine, dar în ciuda faptului ca a fost trist și dezamăgit ca i-am ascuns totul, a știut sa aleagă adevărul. M-a durut mult mult, m-am simțit trădată, mințită.

Citeşte şi 11 paşi spre sex sacru

Am rupt orice legătură cu A., l-am blocat și hotărât sa îmi continui relația cu F. care s-a schimbat foarte mult. A devenit omul de altădată. Legat de familia sa, a ajuns independent căci a înțeles că am dreptate și ca niciodată nu mă vor accepta, doar ca eu… eu, am comis o din nou. Voiam sa aud și varianta lui A. legat de ceea ce au discutat ei 2. Am auzit numai minciuni din partea lui, nimic adevărat… încerca să se scuze.

Ca sa fiu sincera, cred ca mă putea recuceri din nou. Trebuie sa recunosc ca am o slăbiciune pentru omulețul ăsta, doar ca a mințit mult. Intre timp, așa cum mă așteptam, a început sa se vadă cu altele, printre care și mama fetiței… doar pentru sex zicea el, dar mintea. Mintea din nou. Am decis sa mă îndepărtez definitiv și sa îmi continui viața cu F., așa cu bune și rele…

Doar ca uneori îmi zboară gândul la el și as vrea sa știu ce face, cu toate ca, poze, tag-uri, văd ca încă se vede ocazional cu fosta soție. .Publica neîncetat ca mă iubește, ca suferă mult din cauza mea. Nu știu ce a fost. Mă simt murdara de fiecare data când gândul îmi fuge la el.