POVESTE ADEVĂRATĂ. „Mi-am prins soţul în pat cu o puştoaică de 18 ani….”

Lavinia s-a casatorit din dragoste, dar a fost inselata de sot inca de la inceputul casniciei lor. A inchis ochii de fiecare data. Si-a vazut de ale ei si a mers mai departe. Umilinta suprema a fost in momentul in care si-a prins sotul in pat cu o fata de 18 ani. Crezand ca o violeaza a chemat politia, dar tanara a marturisit in fata anchetatorilor ca au o relatie liber consimtita de doi ani.

30 aug. 2017, 13:35
POVESTE ADEVĂRATĂ. „Mi-am prins soţul în pat cu o puştoaică de 18 ani….”

Au divortat si acum dragostea bate din nou la portile inimii Laviniei, o femeie inca tanara, de 43 de ani, scrie sfatulparintilor.ro. Lavinia nu stie, insa, daca sa mai aiba incredere in cuvintele frumoase pe care i le spune Mihai, un fost coleg din scoala generala.

La 43 de ani ma consider o femeie implinita. Am o casa si o fata de 20 ani. Ce n-am este iubirea unui barbat, dar parca nici nu tanjesc foarte mult dupa ea. Mi-am pierdut increderea in dragoste si in barbati.

Citeşte şi POVESTE ADEVĂRATĂ. „Fiul meu şi-a adus iubita acasă. Am auzit din camera lui sunete mai ceva ca-n filmele porno”

Totul a inceput acum mai bine de 18 ani cand l-am intalnit pe Laurentiu. O verisoara de-a mea ne-a facut cunostinta. Era un baiat dragut si galant, educat, de familie buna, cu o stare materiala deloc de neglijat. Ce si-ar fi putut dori mai mult o fata care abia iesise de pe bancile facultatii?! Am crezut in toate cuvintele lui, ne-am casatorit, am avut o fetita, care acum este o tanara femeie.

Anii casniciei mele n-au fost asa cum am visat, dar nici nu pot spune ca am fost chinuita. Mi-am dat seama ca ma inseala inca de la inceput. Nu stiu de ce am acceptat. Inchideam ochii de fiecare data. Apoi am ramas insarcinata si m-am gandit ca, poate, dupa venirea pe lume a copilului se va mai potoli. N-a fost deloc asa! El a continuat intalnirile lui mai mult sau mai putin discrete cu diverse femei. De unele am stiut, de altele pur si simplu am banuit. In casa nu m-a neglijat niciodata, nu mi-a lipsit niciodata nimic, material vorbind. Faceam si amor cateodata, dar mai mult din obligatie decat din pasiune si dragoste. Aparent, eram o familie fericita. Pozam intr-o femeie fericita si, pana la urma, poate ca eram. Nici eu nu mai stiu.

In fine… Intr-o zi, mergand sa fac ordine la o casa de vacanta pe care o aveam intr-o localitate apropiata, l-am gasit pe barbatul meu in pat cu o pustoiaca. Avea 18 ani, aproape de varsta fiica-si. Initial am crezut ca o violeaza si am sunat la politie. In fata oamenilor legii fata a spus ca aveau o relatie liber consimtita de doi ani. Acela a fost momentul in care am hotarat sa pun punct mariajului nostru. Mai umilita ca atunci n-am fost niciodata in viata mea.

Am divortat fara scandal, am impartit bunurile si ne-am vazut fiecare de viata lui. Fata mea a plecat la studii in Anglia, iar eu am ramas singura. Intamplator, sau nu, acum doua luni m-am reintalnit cu un fost coleg de scoala generala, Mihai. Am iesit de cateva ori, e divortat ca si mine si are un baiat, de varsta fiica-mi. Mi-a marturisit ca ma iubeste de cand eram in clasa a VII-a, dar n-a indraznit niciodata sa-mi spuna ce simte de frica parintilor mei, niste oameni foarte duri.

Citeşte şi POVESTE ADEVĂRATĂ. Sex în trenul spre Viena

Inima imi spune ca e barbatul la care am visat, dar mintea ma trage inapoi. La 43 de ani, cu fata de 20 de ani, mai pot sa ma indragostesc de un barbat?! Ma gandesc ca ea ar trebui sa simta fiorii dragostei, nu mama ei. In plus, si primul sot m-a vrajit cu cuvinte frumoase si declaratii de dragoste nemarginita. Sa am incredere in ce spune acum Mihai?

*Pentru pastrarea anonimatului, numele au fost schimbate.