POVESTE ADEVĂRATĂ. S-au iubit nebuneşte, dar ea a fost nevoită să plece. Când s-a întors, s-a dus la capelă şi a încremenit

POVESTE ADEVĂRATĂ. Aceasta este povestea a doi tineri care s-au iubit din copilărie, însă viaţa i-a despărţit şi nu au putut fi niciodată împreună.

20 aug. 2017, 12:28
POVESTE ADEVĂRATĂ. S-au iubit nebuneşte, dar ea a fost nevoită să plece. Când s-a întors, s-a dus la capelă şi a încremenit

Povestea începe aşa:

Doi copii, vecini de bloc, erau nedespartiti cat era ziua de mare. Băiatul, care era cu doi ani mai mare decât fata, chiar ramasese repetent pentru a fi amândoi în aceeaşi clasă. În felul acesta el putea să aibă mereu grijă de prietena sa.

Anii au trecut, iar cei doi prieteni era deja adolescenţi. Au fost tot timpul nedespărţiţi până într-o zi, când părinţii fetei au decis că trebuie să se mute la ţară din cauza străbunicului grav bolnav.

Deşi s-a rugat de părinţi să o lase să locuiască la mătuşa ei, aceştia nu au fost de acord. Fata a plecat, iar băiatul a rămas în urmă cu lacrimi în ochi.

Anul a trecut, iar când  fata s-a intors a avut parte de o surpriză neplăcută.  Pe scările blocului s-a intalnit cu cea mai buna prietena, care, i-a spus că băiatul este acum logodnicul ei. Mai mult, aceasta a invitat-o la nunta lor.

Fata a fugit in casa cu ochii in lacrimi si cu inima sfaramata. Credea ca lumea ei s-a sfarsit, însă s-a ridicat, si-a sters lacrimile si şi-a spus că va trece peste asta deoarece este o persoană puternică.

După şase luni, băiatul a sunat-o şi a întrebat-o de ce s-a îndepărtat aşa de el. Nu mai vorbeau ca înainte ci doar se salutau când se întâlneau. Tânărul i-a mărturisit prietenei sale că e obligat sa se casatoreasca deoarece aflase că fata era însărcinată.

Cu lacrimi în ochi, tânăra noastră i-a spus ca nu poate lasa un copil fara tata. Atunci fata a hotarat ca cel mai bine e ca ea sa se indeparteze.

După o saptamana aceasta a hotărât să plece departe.

Trei luni mai târziu, sora ei îi trimite un mesaj în care îi spune că cel pe care îl iubea din toată inima fusese bătut crunt şi că se afla în stare gravă la spital.

Fata s-a urcat in avion, iar când a ajuns acasă a avut parte de un şoc.  Toţi se pregăteau de înmormântare. S-a dus la capela si a incremenit. Sufletul ei plecase, însă înainte să îşi dea ultima suflare a avut grijă să-i transmită un mesaj prin intermediul mamei lui. Acesta i-a spus că o iubeste, însă acum a venit rândul lui să plece. O va veghea din ceruri şi va avea grijă asa cum avea atunci când erau mici. 

Cu inima împietrită de durere, fata l-a sarutat pe frunte si-a cerut iertatre si i-a promis ca nu il va uita .