Poveste adevărată. „Sunt Irina, am 20 de ani şi am facut videochat în…”

Irina Deaconescu, o tânară de 20 de ani din Gorj, în prezent studentp la ASE, şi-a făcut vlog. Fata a făcut public cel mai ascuns secret al ei: experienta cu videochatul din clasa a XII-a.

05 feb. 2018, 16:53
Poveste adevărată. „Sunt Irina, am 20 de ani şi am facut videochat în…”

Irina Deaconescu a marturisit ca a facut acest lucru din cauza problemelor cu care se confrunta familia ei in perioada respectiva. Dupa 3 luni de videochat, a castigat banii de care avea nevoie familia ei, insa un alt cosmar avea sa apara.

O videochatistă din Ploieşti, surprinsă în acţiune pe un site deochiat IMAGINI INCENDIARE

„Însă, în martie 2017, am fost sunată de o prietenă care mi-a spus că au apărut poze cu mine pe internet, dezbrăcată. A fost unul dintre momentele când am făcut un atac de panică pentru că ştiam despre ce este vorba.

Am ajuns la şcoală şi am început să primesc din ce în ce mai multe mesaje de la foarte multe persoane. Într-un timp foarte scurt, aceste poze au ajuns la toţi cei care mă cunoşteau. Eram devastată, plângeam constant, nu mă pueam opri. Nu am am mers la şcoală timp de o săptămână (…) A apărut un articol în presă despre asta, au început mesaje de la persoane care îşi făcuseră conturi false. Mă înjurau, denigrau, îmi spuneau să mă sinucid, lumea a început să distribuie acel articol şi ştiu că, la un moment dat, pur şi simplu nu am mai putut.

Mă gândeam la tot felul de prostii. Mi se părea că nu există rezolvare, că nu pot trece peste asta. Însă, cu ajutorul familiei şi prietenilor, am ajuns la nişte concluzii. Că eşti om şi că greşeşti, că persoanele care contează te vor iubi orice s-ar întâmpla şi că cei care dispar la primul nu au ce căuta în viaţa ta”, a mărturisit Irina Deaconescu în primul ei vlog de pe YouTube.